Uusimmat

Destinyn tuorein raid-pomo peitottu soolona: ”Vaikeinta mitä olen Destinyssä koskaan yrittänyt”

24.10.2016 16:49 Tuukka Hämäläinen

destiny-riseofiron-002

Destinyn haastava raid-tehtävä Wrath of the Machine läpäistiin viime viikolla ensi kertaa Heroic-vaikeusasteella. Nyt sen ovat läpäisseet myös ensimmäiset yksinpelaajat.

Destinyn (2014) syyskuussa ilmestyneen Rise of Iron -laajennuksen mukanaan tuoma Wrath of the Machine -tehtävä on nyt ensimmäistä kertaa läpäisty soolona. Asiasta uutisoivan Polygonin mukaan YouTube-käyttäjä ScaRdrow latasi alla olevan videotodisteen tehtävän yksinpeliläpäisystä lauantaina 22. lokakuuta.

Wrath of the Machinen vaikeutta ei ole turhaan painotettu. ScaRdrowin mukaan asteikolla 1-10, tuore raid-tehtävä olisi ”9, melkein 10”.

– Tämä haaste oli heittämällä vaikeinta, mitä olen Destinyssä yrittänyt, ScaRdrow kommentoi.

Polygonin mukaan myös toinen pelaaja, sc_slayerage, on läpäissyt raidin soolona ScaRdrowin jälkeen. Hänkin kuvailee tehtävää Destinyn teknisesti vaikeimmaksi haasteeksi.

Viime viikolla julkaistiin myös Wrath of the Machinen Heroic-moodi, joka läpäistiin ensi kertaa vain tuntia myöhemmin.

Destiny
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat