Devil’s Third olisi voinut olla pelien B-elokuva – mutta nauroimmeko väärissä kohdissa?

10.11.2015 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen testiryhmineen piipahti taannoin Dead or Alive –peleistään tunnetun Tomonobu Itagakin uuden pelin parissa. Meininki oli omalla tavallaan hupaisaakin, mutta ehkä vähän väärällä tavalla.

Maailman räpiköidessä pimeydessä – vertauskuvallisesti ja kirjaimellisesti – SOD aloittaa hyökkäyksen eri puolilla maailmaa. Muut tarttuvat myös tilaisuuteen ja pian kaikkialla rymisee kunnolla. Ihmiskuntaa pelastamaan värvätään Ivan, tatuointien peittämä terroristi, joka istuu kakkuaan Quantanamo Bayn vankilassa. Ivan tarttuu tilaisuuteen, mutta ei tietenkään rakkaudesta yhdysvaltalaisia tai muitakaan ihmisiä kohtaan, vaan koska maailmaa ovat kaatamassa Ivanin entiset liittolaiset. Ja hänellä on tilejä tasattavanaan.

Lähtöasetelmat ovat siis hyvin lennokkaat, mutta valitettavasti samaa ei voi sanoa pelattavuudesta. Devil’s Third kehuu, että se on innovatiivinen toimintapeli, joka yhdistelee ennennäkemättömällä tavalla meleetaistelua ja räiskintää. Käytännössä se on kuitenkin hyvin kömpelö kolmannen persoonan räiskintäpeli, jossa kaksi ohjaimen nappia on omistettu meleehyökkäyksille.

Lue koko arvostelu: Devil’s Third (Wii U)

devilsthird_arv_0uut2

Lisää aiheesta

E3Dome: Dead or Alive / Ninja Gaiden –tekijän uutuus meni Nintendon leiriin

E3dome: Dead or Alive -sarjan luojan uusin on Devil’s Third

God of War III Remastered (PS4)

Guilty Gear Xrd -SIGN- (PS3, PS4)

Mulkaisu: Devil’s Third

Mulkaisu: Transformers: Devastation

Skullgirls: 2nd Encore (PS4, PSV)

THQ lykkää South Parkia, vetäytyy Devil’s Thirdistä

Varaslähtö: Brawlhalla

Muropaketin uusimmat