UUSIMMAT

Devil’s Third oli totaalinen floppi – nettipalvelut suljetaan

23.06.2016 22:00 | Eric Hartin

Ninja Gaiden -mainetta niittäneen Tomonobu Itagakin Valhalla Game Studios on koko elinaikansa räpiköinyt kyseenalaisilla vesillä. Viime vuonna julkaistu Devil’s Third julkaistiin Wii U:lle monen viivästyksen jälkeen ja…

Noh, sanotaanko vaikka, että peli ei ollut kovinkaan hyvä ja vielä Wii U:lla. Täydellinen floppi oli lähes vääjäämätön. Vaikka peli ei ole täyttänyt vuottakaan, on Nintendo päättänyt sulkea kaikki sen nettipalvelut vuoden lopulla.

Devil’s Third julkaistiin viime kesän lopulla, joten nettipalveluja ei jaksettu tukea kuin vähän yli vuoden verran.

Vaikea sanoa, kuinka moni Deviliä jää kaipaamaan. Pelaajilla kun on niin paljon valinnanvaraa hyvienkin nettimättöjen parissa, ettei edes niille riitä aina pelaajia, saati tällaiselle roskalle.

Lähde: Devil’s Third Online Is Shutting Down

Lisää aiheesta

Pelin ei välttämättä tarvitse olla teknisesti laadukas ollakseen pelaamisen arvoinen tai jopa hyvä peli. Esimerkiksi tästä ilmiöstä voisin nostaa vaikka Deadly Premonitionin. Suda 51:n peli apinoi häikäilemättä Twin Peaksia ja vaikka kovinkaan moni tuskin kehuisi sen pelattavuutta, monet sitä pelanneet rakastavat sitä palavasti.

Puhdas japanilaishulluus yhdistettynä kokeellisiin ideoihin ja jääräpäiseen oman vision seuraamiseen ovat tehneet Deadly Premonitionista ja monista muista teknisesti vaatimattomista ja ehkä jopa ongelmallisista peleistä merkittäviä teoksia.

Olisin kovasti toivonut, että Devil’s Third oltaisiin myös voitu laskea tähän joukkoon. Se täyttää kyllä ainakin sen yhtälön toisen puolen, sillä se on teknisesti hyvin vaatimaton ja monellakin tavalla ongelmallinen peli.

Devil’s Third (Wii U)