UUSIMMAT

Diablo 3: Reaper of Souls korjaa emopelin ongelmia

10.11.2013 12:00 Juho Anttila

Diablo 3 on erinomainen peli, johon moni on upottanut satoja tunteja. Siitä huolimatta kyse ei suinkaan ollut täydellisestä suorituksesta. Yksi vanhoja Diablo-veteraaneja harmittanut ominaisuus oli pelin alueiden kovin rajalliselle tasolle jäänyt sattumanvaraisuus. Siinä, missä Diablo 2:ssa seikkailu tuntui tuoreelta jatkuvasti, Diablo 3:n kohdalla vaihtelu tuntuu lähinnä kosmeettiselta.

Pelin tulevassa lisälevyssä, Diablo 3: Reaper of Soulsissa tähän ongelmaan on tartuttu urakalla. Muutoksia on upotettu sekä lisärin omaan uuteen kampanjaan että alkuperäiseen peliin. Näin pyritään vastaamaan pelaajien huutoon myös tällä pelin osa-alueella.

Lisäosan kampanja on suunniteltu niin, että alueet luodaan huomattavasti aiempaa sattumanvaraisemmin. Näin jokainen läpipeluukerta tuntuu aidosti erilaiselta verrattuna alkuperäisen Diablo 3:n kieltämättä aika pian itseään toistavaksi muuttuneeseen tarinatilaan.

Toinen ominaisuus on uusi seikkailumoodi. Tässä pelimuodossa pelaaja voi matkustaa vapaasti kaikkien pelin viiden luvun eri alueiden välillä. Samalla peliin lisätään sattumanvaraisia lisähaasteita, joiden parissa pelaajat tappavat pomoja ja tyhjentävät luolastoja. Haasteilla pyritään tekemään Diablo 3:n loppupelistä entistä vaihtelevampaa ja kiinnostavampaa.

Uusiin ominaisuuksiin pääsee tutustumaan oheisella tuoreella trailerilla.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Diablo III: Reaper of Souls: videoesittelyssä uusi hahmoluokka!

Diablo III:n lisälevyssä käydään taisteluun Kuolemaa vastaan

Blizzard teki sen taas! Arvostelussa konsoli-Diablo III!