Uusimmat

Diablo Immortal arviopommituksen kohteena – törkeät mikromaksut suututtivat pelaajat

07.06.2022 12:10 Muropaketin toimitus

Diablo Immortal voi pian olla Blizzardin haukutuin peli Metacriticissä, jos pelaajien arviopommitus jatkuu.

Viime viikolla ilmestynyt Diablo Immortal sai pelikriitikoilta suhteellisen positiivisen vastaanoton, mutta nyt pelaajat ovat nousseet suurella joukolla protestoimaan pelin tolkuttomia mikromaksuja. Kuten eilen uutisoimme, pelihahmon varusteiden päivittäminen tappiin asti maksaa maltaita, ja peliä on syytetty pay to win -tyylisistä mekaniikoista. Oikeaa rahaa polttamalla pääsee siis menestykseen.

Video Games Chronicle kertookin, että Diablo Immortalia myös arviopommitetaan Metacriticissä. Pelin käyttäjäkeskiarvo on enää 0,6 pistettä, mikä on lähes alhaisin lukema mihin Blizzardin pelit ovat yltäneet. Ainoastaan World of Warcraft Classic: Burning Crusade Classic pommitettiin vielä alemmas, 0,4 pisteen keskiarvoon.

Pelaajien sapekkaissa arvioissa Diablo Immortalia kutsutaan rahastukseksi, vaikka alkupeli voikin maistua. ”Kannattaa hankkia toinen tai kolmas työpaikka, jos haluat pelata tämän peli kokonaan”, kuittaa yksi arvostelija.

Pelimedian arvioissa Diablo Immortalia on kehuttu toimivaksi sovitukseksi Diablo-pelien tyylistä, mutta niissäkin on harmiteltu mikromaksujen määrää, etenkin pääpelin jälkeisessä endgame-vaiheessa. Diablo Immortal on saatavilla iOS:lle, Androidille ja beta-versiona Windows PC:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu Diablo Immortal osoittaa Diablon taipuvan hyvin myös mobiililaitteille