Uusimmat

Diablo Immortalista tuli heti valtava rahasampo Blizzardille

20.06.2022 09:23 Muropaketin toimitus

Diablo Immortalia on kritisoitu törkeästä rahastuksesta, mutta se ei ole estänyt peliä tuottamasta miljoonia parissa viikossa.

Diablo-sarjan ilmainen mobiilipeli Diablo Immortal ilmestyi reilut kaksi viikkoa sitten ja sai heti pelaajien vihat niskoilleen. Vaikka kriitikot totesivat pelin sinänsä toimivaksi, on se nähty törkeänä  rahastuksena, jossa paljon sisältöä on suljettu mikromaksujen taakse.

Viime viikolla Diablo Immortal teki kyseenalaisen ennätyksen vajoamalla Metacriticin käyttäjäarvioissa kaikkein huonoimmaksi peliksi. Negatiivinen julkisuus ei silti näytä hillinneen peli menestystä.

Kuten PC Gamer uutisoi, on Diablo Immortal ladattu parin viikon aikana kahdeksan miljoonaa kertaa, ja sen kerrotaan tuottaneen jo nyt 24,3 miljoonaa dollaria. Tiedot ovat peräisin Appmagicilta, eikä niihin ole laskettu PC-version latausmääriä ja tuottoja.

Vielä ei tiedetä, onko Blizzard ottanut onkeensa pelin saamasta kritiikistä. Diablo Immortalin menestyksen valossa on kuitenkin epäuskottavaa, että yhtiö taipuisi tekemään suuria muutoksia.

LUE MYÖS: Arvostelu Diablo Immortal osoittaa Diablon taipuvan hyvin myös mobiililaitteille