DICE myöntää mokanneensa Battlefield 2042:n karttasuunnittelussa – luvassa muutoksia

04.03.2022 08:14 Muropaketin toimitus

DICE on julkaissut laajan tiedotteen studion tulevista muutoksista Battlefield 2042:n karttoihin.

EA:n kotisivuilla julkaistussa viestissä studio nostaa esille viisi isompaa osa-aluetta, joihin yhtiö aikoo tehdä parannuksia ja muutoksia tulevaisuudessa. Näiden avulla kehittäjät koittavat nostaa parjatun räiskintäpelin takaisin valokeilaan.

Studio myöntää lähes suoraan, että Battlefield 2042:n isommat 128 pelaajan kartat ovat saattaneet olla virhe ja tiedostaa pelaajien turhautumisen objektiivien liian pitkistä etäisyyksistä toisiinsa. Studio mainitseekin viestissä pelaajien antaman pilkkanimen kartoille: kävelysimulaattori.

Koon lisäksi DICE ryhtyy tarkastelemaan myös näiden intensiivisyyttä, sillä tällä hetkellä taistelut voivat tuntua liian kaoottisilta ja ylivoimaisilta. Kolmanneksi studio tarkastelee karttojen avoimuutta ja myöntää, että niissä on aivan liikaa aukeaa tilaa tarkka-ampujien ja tankkien leikkikentäksi.

Lopuksi kehittäjät aikovat myös suunnitella varsinaiset kohteet uusiksi, jotta niihin hyökkääminen olisi selkeää, eivätkä viholliset pystyisi ampumaan aivan joka suunnasta hyökkääjiä.

Studio pyytää myös pelaajilta palautetta asioiden korjaamiseksi. Muutosten tarkempaa julkaisuaikataulua ei kuitenkaan kerrottu, joskin studio myöntää, että näiden toteutumisessa kestää aikansa.