UUSIMMAT

Digital Chocolaten länkkäripeli julkaistiin Google+:ssa

14.03.2012 10:43 | Jukka O. Kauppinen

Suomalainen pelikehittäjä Digital Chocolate on julkaissut uusimman pelinsä vähän totutusta poikkeavalla tapaa. Gangs of Boomtown on näet julkaistu ”rajoitetulla yksinoikeudella” Google+ -palvelussa.

Digital Chocolaten mukaan…

Ssuomalainen peliteollisuus on nopeassa kasvussa ja Helsingin aluetta pidetään tällä hetkellä maailman toiseksi halutuimpana paikkana kehittää pelejä – heti Yhdysvaltojen Piilaakson jälkeen.

Hyvä esimerkki tästä on Digital Chocolaten Helsinki Studion täysin suomalaisvoimin kehittämä peli Gangs of Boomtown. Google valitsi sen esiteltyjen pelien joukkoon Google+:aan sen pelattavuuden, hyvän grafiikan ja vetävän juonen vuoksi.

”Gangs of Boomtown on Digital Chocolaten ensimmäinen Google+:ssa yksinoikeudella julkaistu peli. Näemme mielellämme lisää heidän pelaajiin vetoavia, laadukkaita pelejään debytoimassa Google+:ssa”, sanoo Google+:n peleistä vastaava johtaja Punit Soni.

“Olemme tyytyväisiä voidessamme tehdä yhteistyötä Googlen kanssa”, sanoo Digital Chocolaten varatoimitusjohtaja Kaj HeGe Häggman.

“Google+ on saamassa nostetta johtavana pelialustana ja näemme samalla suuria mahdollisuuksia sen ja Androidin yhdistämisessä.”

 

Gangs of Boomtown on uusi sosiaalinen peli spagettiwestern-teemalla. Peli yhdistää tehtävien suorittamista, nopeita monipelikohtauksia ja kaupungin rakentamista siten että se sopii sekä pelejä satunnaisemmin pelaaville että aktiiviharrastajille.

Gangs of Boomtownia voi pelata ilmaiseksi Google+:ssa.

Lisätietoja:

Lue myös

Mitä kaikkea Tim Schafer tekee rahoillasi? Katso shokeeraavat paljastuskuvat!

Street Fighter X Tekken on pettymys nisteille

Wasteland 2:n Kickstarter-keräys aukesi ja poikii jo kivasti rahaa

Witcher 2 Enhanced Edition – CD Projekt hellii roolipelaajia

Keskustelu

Ei maksa vaivaa testata. Todella surkea tapaus ja ilmaisuus on pelkkää silmänlumetta. Hetken pelattua huomaa että rahaa pitää maksaa jos meinaa edetä tässä. Eli ei ilmainen peli! Muutenkin peli vaikutti siltä kun se olisi tehty johonkin Amiga aikaan.

@1:

Facebook kopio googlelta. Pahassa alamäessä tosin tällä hetkellä. Google+ saattaa tosin erikoisesti napata sosiaalipeli taivaan lähitulevaisuudessa avoimella suhtautumisella kehittelijöihin, hieman android -tyyliin.

Pitääpä testata peliä, kun on ilmainen ja suomikin mainittu… Tekisivät Xcom:n seuraavaksi sosiaalipeliksi. Varmasti pelaisin.

Eli tekijät siis haluavat ettei kukaan pelaa heidän peliään? Ainakaan julkaisussa. Ilmeisesti rajoitettu yksinoikeus tarkoittaa että peli tulee muutenkin saataville myöhemmin.

Muropaketin uusimmat