Uusimmat

DiRt 2 -rallipeli julkaistiin lopulta myös PC:lle

10.12.2009 18:55 Kalle Lahtinen

Teho-PC:n omistajat pääsevät nyt testailemaan koneidensa vääntöä, sillä Codemasters on julkaissut Colin McRae: DiRT 2 -rallipelin. DiRT 2 on yksi ensimmäisiä DirectX 11 -rajapintaa tukevia pelejä ja tarjoaa ennennäkemättömiä maisemia autopelien saralla DX11-näytönohjaimien vauhdittamana.

DiRT 2 vie pelaajat maailmankiertueelle yli 100 eri kisaan kaikenlaisilla mahdollisilla kisakaaroilla. Rataetapit vaihtelevat aina kaupunkiympäristöstä aavikoihin ja reheviin sademetsiin.

Pelin demoversion voi ladata testiä varten pelin kotisivuilta. Tehokonsoleille DiRT 2 julkaistiin aiemmin syksyllä.

Lisätietoja: Colin McRae: DiRT 2.

Lisää aiheesta

Colin McRae: Dirt 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Eipä ole ralliautoilukaan enää entisensä. Kun minä olin nuori ™, kisaa ajoivat vähäsanaiset ja kivikasvoiset ammattimiehet ja kisoilla oli arvostusta. Nykyään rateissa heiluu ties mitä polkupyöräilijöitä, ruutu on täynnä limsamainoksia ja kaiuttimissa pauhaa surkea teinimusiikki.

Rallipelitkään eivät ole enää entisenlaisia ja Colin-vainaalle voisi mennä sormi suuhun, mikäli hänet pistettäisiin huristelemaan Dirt 2:n väkivaltaisille ja tiukoille katuradoille. Vauhtia, vaarallisia tilanteita ja tonnikaupalla lentävää romua.

Lue myös

Aliens Vs Predator julkaistaan helmikuussa

Arvostelu: Tekken 6 (PS3, Xbox 360)

Konsolijättien yksinoikeuspelit ylsivät miljoonaan

Maailman suurin viraali loisti Norjan taivaalla

Muropaketin uusimmat