Uusimmat

Dirt siirtyi rallipoluilta romurallishowbisnekseen – lue arvostelu

24.06.2012 19:00 Jukka O. Kauppinen

Tero Lehtiniemi antoi kaasujalalle kyytiä ja hämmästyi, kun tie muuttuikin asfaltiksi ja luontopolut areenoiksi. Dirt Showdownissa emme ole enää sen enempää Colin McRaen tiellä kuin Kansasissakaan.

Sarjan uusin vesa Dirt Showdown on kuitenkin jotain aivan muuta. Se yhdistää Destruction Derby -henkisen puhtaan romurallin arcade-henkiseen kilpa-ajoon. Kuten aina yhdisteltäessä, myös tälläkin kertaa tietyt osa-alueet toimivat paremmin kuin toiset.

Yksinpelaajille peli tarjoaa suppean ja melko koruttoman uratilan, joka on rakennettu eri pelitilojen varaan. Pelitiloja on hiukan päälle kymmenkunta, ja valikoimaa piisaa melko perinteisestä kilpa-ajelusta stunttiratoihin. Vaihtelusta huolimatta pelin todellinen ydin ovat erilaiset eliminaatio- ja romurallikisat.

Puhtaana ajoviihteenä Dirt Showdown ei vakuuta. Radat ovat lyhyitä ja melko mielenkiinnottomia- Puhtaana arcade-henkisenä kilpa-ajona kotimaista perua oleva Ridge Racer Unbounded on paljon parempi kokonaisuus. Samoin erilaisiin ajokikkailuihin keskittyvät temppuradat lähinnä turhauttivat.

Ilo irtoaa kuitenkin heti kunhan pelti rytisee.

Lue koko arvosteluDirt Showdown (PC, PS3, Xbox 360)

Lisää aiheesta

Dirt 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Colin McRae: Dirt 2 (PC)

Colin McRae: Dirt 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Colin McRae DiRT (PC, 360)

Lue myös

Counter-Strike: Global Offensive -ennakko (Mac, PC, PS3, Xbox 360)

Dragon’s Dogma (PS3, Xbox 360)

Minecraft: Xbox 360 Edition (Xbox 360)

Ratchet & Clank Trilogy (PS3)