Uusimmat

Dishonored 2 on täynnä rumia kelmejä

26.09.2016 18:19 Jukka O. Kauppinen

Bethesdan marraskuussa pelaajien lautasille tarjoilema Dishonored 2 -toimintaseikkailu on parhaillaan todella vahvassa hypevaiheessa. Ja miksei olisi! Kyllä sen anteja ihailee mielellään.

Pelin uusi hypekattaus tarjoilee meille upean annoksen pelin hahmoja, joissa on niin niitä inhottavia kelmejä kuin kavereitakin. Onpa tarjolla myös upeat muotokuvat seikkailun naispuolisesta sankarittaresta, Emilystä, sekä herraolento Corvosta.

Dishonored 2

Dishonored 2

Emily ja Corvo

 

Dishonored 2

Delilah – siinä missä moni hahmo on saanut inspiraationsa klassisesta taiteesta, Delilah on luotu muun muassa Vogueta ja muita muotilehtiä selaamalla. Hahmon eteerisen catwalk-fiiliksen lisäksi myös hänen vaatteensa ovat kuin Milanon muotiviikoilta.

 

Dishonored 2

Savipäät ovat olleet tärkeitä pelisuunnittelijoille. Niiden avulla on haettu yksityiskohtia ja persoonallisuutta hahmoihin niin, ettei kaikki tapahtu yksinomaan digitaalisesti ruuduilla.

 

Dishonored 2

Kirin Jindosh haluttiin luoda hahmoksi, joka on yhtaikaa nero ja hullu. Tai hullu nero.

 

Dishonored 2

Dishonored 2

Herttua Luca Abele on saanut suoniinsa reilun annoksen Marlon Brandon verta. Päättäväinen mutta ehkä hieman grosteski hahmo on yksi seikkailun ydinhenkilöistä, jonka oikut tärisyttävät maailmaa.

Dishonored 2 julkaistaan 11.11.2016.

Lisätietoja: https://dishonored.bethesda.net/

Dishonored 2

Dishonored 2

Dishonored 2
Kaikki jutut aiheesta