Uusimmat

Disney Infinity laajeni myös digitaalisesti

01.12.2013 14:00 Juho Anttila

Kuten aiemmin Domessakin uutisoitiin, Disneyn vastaisku Skylandersille, Disney Infinity, laajenee jouluksi uusien hahmojen voimin. Uusi sisältö ei rajoitu pelkästään hahmoihin ja näiden kykyihin. Disney on myös väsännyt pelaajia varten lisää digitaalista sisältöä.

Hiljattain tarjolle on saatu viisi uutta yrityksen itsensä tekemään Toy Box -maailmaa. Toy Boxithan ovat Disney Infinityn näkemys luovasta leikkikentästä, joissa pääsee rakentamaan omia seikkailujaan sadoista ja taas sadoista erilaisista komponenteista. Toisin kuin esimerkiksi LittleBigPlanet-sarjassa, Disney Infinityssä omia luomuksiaan ei pääse jakamaan vapaasti. Siksi ladattavaksi tarjottava uusi sisältö on perin tervetullutta.

Uudet lelulaatikot pitävät sisällään kaksi Toy Story -teemaista leikkikenttää: Toy Story Claw ja Toy Story Racer. Lisäksi mukaan on mahtunut Disneylandin huvipuistolaitteesta inspiraationsa saanut Big Thunder, The Sky Trials -haasterata ja Sky Gauntlet II nimeä kantava jatko-osa suosittuun aiemmin julkaistuun lelulaatikkoon. Uusi sisältö on ladattavissa suoraan pelin itsensä sisältä käsin.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Disney Infinity laajenee jouluksi uusien hahmojen voimin

Disneyn ja Pixarin hahmoissa riittää pelattavaa, jos lompakko vain kestää

Disney valitsi lastenpelin Tähtien sodan ja Iron Manin sijaan

Muropaketin uusimmat