UUSIMMAT

Disney-klassikkojen paluu – Aladdin, Lion King ja Jungle Book julkaistiin uudelleen

05.08.2016 20:00 | Jukka O. Kauppinen

Disney ja GOG.com tarjoilevat nyt oikein huikean luokan leffapeliviihdettä. GOG näet työsti vanhat tasoloikkahitit uuteen PC-uskoon.

Disney Aladdin, The Lion King ja The Jungle Book olivat isoja hittejä ennen vanhaan, ja esimerkiksi Aladdin on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä konsolipeleistä. Se jyräsi Segan Mega Drive -konsolilla niin kovaa että mitään rajaa.

Mikään pelikolmikosta ei ole ollut missään vaiheessa tarjolla nykykoneille, joten maailmalla on parikin pelaajasukupolvea, joille nämä teokset ovat tuttuja vain elokuvina. Vaan nyt vain suunta GOGiin ja pelaamaan!

Lisätietoja: http://www.GOG.com

Disney

GOG.com
Kaikki jutut aiheesta
Keskustelu

Mahtaako sitten olla eri pelit kyseessä kun itse ainakin olen PC:llä pelaillut Leijonakuninkaan demoa, joka oli ihan suosikkeja joskus pentuna. Näytti kyllä samalta kuin tuossa linkin videossa. Ja Aladdin on muistaakseni kanssa ollut demona.

Videon Jungle Book ei näyttänyt tutulta, siitä olen palennut vain semmoista EA Kids-peliä jossa oli hahmoja (kynä ja kumi ainakin) jotka tarjosivat apuja eri tilanteisiin. Sekin oli pentuna hauska. Romppu löytyy näköjään edelleen hyllystä :)

Ainakin Aladdinista löytyy kyllä klooni/demo/freeware/piraatti/mikälie versio PC:lle. Katsokaa vaikka Jonnewebistä. Tuota tuli joskus nolkytluvulla hakattua ihan ilman konsoleita.

Muropaketin uusimmat