UUSIMMAT

Disney nirhasi Pirates of the Caribbean -pelin ja koko kehitystiimin

15.10.2010 11:30 | Miikka Lehtonen

Jos kuuluit siihen porukkaan, joka odotteli Disney Interactiven tulevaa Pirates of the Caribbean -toimintaseikkailua, nyt tuli astetta huonompia uutisia. Jo verrattain pian julkaisuvuorossa ollut peli nimittäin pistettiin eilen jäihin. Samalla kilometritehtaalle pääsi koko pelin kehitystiimi. Että näin tällä kertaa.

1Up uutisoi viime yönä, että Disney Interactive on nirhannut Pirates of the Caribbean: Armada of the Damnedin. Mielenkiintoisen oloinen merirosvoseikkailu olisi yhdistellyt fantasiaa, meritaistelua ja toimintaseikkailua, mutta nyt peli ei siis näe päivänvaloa.

Disney ilmoitti samaan syssyyn tehneensä ”uudelleenjärjestelyjä” peliä kehittäneessä Propaganda Gamesissa. 1Up tutki asiaa lähemmin ja sai tietää, että ”uudelleenjärjestely” tarkoitti koko kehitystiimin irtisanomista. Tiettävästi saman studion toisen tiimin kehittämä Tron Evolution on vielä voimissaan, mutta miten kauan? Pirates-pelinkin oli määrä ilmestyä jo vuoden 2011 alkupuolella, joten työ oli ehtinyt melko pitkälle ennen ikävää tapahtumaa.

Tympeämpi tempaus, siis.

Lähde: 1Up

Lisää aiheesta

E3dome: Pirates of the Caribbean mutta ilman Johnny Deppiä

Lue myös

Pettyneen pelaajan hinta: 25 miljoonaa

Arvostelu: Puzzle Quest 2 (DS, PC, Xbox 360)

Medal of Honor: buginen, vaisu ja pinnallinen