Uusimmat

Divinity: Original Sin 2 keräsi Kickstarter-rahansa yhdessä yössä [video]

27.08.2015 11:00 Miikka Lehtonen

Larian Studiosin Divinity: Original Sin oli toissavuoden parhaita roolipelejä ja oikeasti erinomainen tapaus. Niinpä ei ollut mitenkään hirvittävän yllättävää, että pelin jatko-osa menestyisi Kickstarterissa. Mutta että näin hyvin: puolen miljoonan potti tuli kasaan yhdessä yössä.

Divinity: Original Sin 2:n Kickstarter-keräys paukahti linjoille eilen. Larian Studios lähti hakemaan puolta miljoonaa taalaa kehittääkseen jatko-osaa vuoden 2014 parhaisiin roolipeleihin kuuluneelle teokselleen, eikä sitä kauaa tarvinnut odotella, sillä jo yhden yön aikana potti oli ylittänyt tavoitteen ja kirjoitushetkellä lähestyy jo 600 000 taalaa. Alkuperäiseltä peliltä meni saman summan keräämiseen 12 päivää, joten Divinity on todellakin löytänyt yleisönsä.

Larianin puheiden perusteella Divinity: Original Sin 2 tarjoaa lisää samaa herkkua kuin edeltäjänsäkin, eli tiukkaa co-op-roolipelailua (oikesti tiukkaa, siis) ja hauskan monipuolista taistelua. Kun se koko Kickstarter-keräys nyt jäi eilen vähän uutisoimatta niin tässä vielä traileri.

Lisätietoja: Divinity: Original Sin 2 Kickstarterissa

Muropaketin uusimmat