Divinity: Original Sin 2 lähestyy jo 500 000 myydyn pelin rajaa – julkaisusta ei ole vielä viikkoakaan

19.09.2017 12:52 | Muropaketin toimitus

Larian-pelitalon tuorein roolipeli Divinity: Original Sin 2 on aikamoisessa nosteessa. Eilen se rikkoi 75 000 käyttäjän rajan ja tänään määrä oli jo 85 000.

Larianin pomomies Swen Vincke kertoi Eurogamer-julkaisulle, että peli on myynyt jo lähes puoli miljoonaa kopiota.

”Se on fantastista mutta se on myös todella kaukana siitä mitä odotimme saavuttavamme. Lähestymme 500 000 myytyä peliä ja se on sellainen määrä, jonka saavuttaminen kesti ensimmäisen Original Sin-pelin kanssa pari-kolme kuukautta”, fiilisteli Vincke.

Menestys saanee aikaan Original Sin 2:n julkaisun myös konsoleille, mutta tällä hetkellä Larianin ykkösprioriteetti on pc-julkaisu.

”Olemme todella keskittyneitä julkaisemaan ensimmäisen paikkaustiedoston pc-versioon. Se on suunniteltu julkaistavaksi tällä viikolla. Näin valtava määrä pelaajia tarkoittaa monien erilaisten ongelmien ratkaisua, ja yritämme palvella pelaajia niin nopeasti kuin voimme. Sen jälkeen luvassa on pitkä hyvin ansaittu loma koko tiimille. Sen jälkeen käynnistämme koneet aloittaaksemme uusien haasteiden kohtaamisen”, Vincke jatkaa.

Lorianilta tuli eilen hotfix-paikkaus, jonka pitäisi korjata eräiden pelaajien ongelmat tallennuksen suhteen. Lisäksi pelistudio työskentelee korjataakseen palvelinongelmia, joita tuli, kun palvelimet joutuivat odottamattoman kuormituksen kohteeksi.

Muropaketin uusimmat