DJ Hero 2:n kehittäjä hyvissä fiiliksissä

09.07.2010 11:00 | Miikka Lehtonen

Kuten eilen kuulimme, DJ Hero on myynyt lopulta sangen mukavasti, eikä peliä oikein voi floppina pitää. Tosin Activision tunnustaa, että pelin myynnit vaativat pientä hinnan laskua. Kakkososan lähestyessä läksy on opittu, eikä kertausta tarvitse hakea kantapään kautta.

Peliä kehittävän FreeStyle Gamesin edustajat istahtivat Eurogamerin haastatteluun ja kertoivat, että he ovat iloisia kakkososan hintalapun suhteen. Alkuperäinen DJ Hero maksoi Euroopassa ilmestyessään toista sataa euroa, joskin hinnat romahtivat vauhdilla, kun kävi ilmi, että harva oli valmis maksamaan pelistään ihan niin paljon.

Kakkososaa kehittävä Freestyle Games tajusi jo alusta alkaen, että samaa virhettä ei voi toistaa. ”Pidimme kovaa meteliä pelin hinnoittelun tiimoilta”, pelin pääsuunnittelija kertoi Eurogamerille. ”Ja meillä on hienoja uutisia tältä rintamalta. Kakkososan keskeinen juttu on kahden dekin ja mikrofonin yhtäaikaisessa bilekäytössä ja Activision on tehnyt kovasti työtä tuottaakseen hienon paketin.”

”Bilepakkauksessa saa kaksi dekkiä, mikrofoni ja peli 149 taalalla. Se on maileja parempi paikka kuin missä edellinen peli oli.”

Mikäli kotoa kuitenkin löytyy jo DJ Hero, ei uusia hankintoja välttämättä tarvita, sillä pelin tuottaja lupaa, että kakkososan ohjaimeen tehdään vain pieniä muutoksia. ”Teemme toki aina pieniä parannuksia tällaisiin laitteisiin ja se työ on parhaillaan käynnissä. Mutta jos puhumme ihan peliteknisistä asioista, ohjaimet ovat prikulleen samat, joten jos sinulla on alkuperäinen dekki, se toimii täydellisesti DJ Hero 2:ssa ja toisin päin.”

Hyvältä kuulostaa! Kuten itsekin äskettäin pelin ostamalla huomasin, DJ Hero on pelaamisen arvoinen peli ja jatko-osa vaikuttaa vielä paremmalta. Pelistä kiinnostuneiden kannattaakin tsekata Eurogamer-kollegoidemme tekemä haastattelu.

Lähde: Eurogamer.tv

Lisää aiheesta

E3dome: DJ Hero 2 ensi syksynä

DJ Hero ei ollutkaan floppi: se menestyi paremmin kuin Guitar Hero!

DJ Hero (PS2, PS3, Wii, Xbox 360)

Lue myös

Arvostelu: Small World

Tässä ensimmäiset tiedot Dragon Age 2:sta!

Fallout: New Vegas – ensikosketuksessa apokalyptinen uhkapeli

Muropaketin uusimmat