UUSIMMAT

DmC alitti myyntiodotukset, Capcom tähtää alemmas

05.02.2013 12:00 | Miikka Lehtonen

DmC oli parempi peli kuin moni uskoisikaan. Sanon näin, koska moni on päättänyt ennakkoon vihaavansa peliä, koska se ei ole samanlainen kuin aiemmat Devil May Cryt. Capcomilla varmasti toivottiin, että tämä porukka jäisi vähemmistöön ja että uusi yleisö löytäisi pelisarjan, mutta toisin näkyy käyvän.

Capcom toivoi alunperin, että he saisivat kaksi miljoonaa kappaletta DmC-rebootiaan kaupaksi, mutta se näyttää jääneen fiktioksi. Peli joutui jo kehitysvaiheessaan vastatuuleen wanhan koulukunnan fanien päättäessä vihata peliä, koska se oli erilainen kuin aiemmat Devil May Cryt. Kehitystiimi ei auttanut asiaansa laukomalla idioottimaisia lausuntoja, joiden mukaan heidän pelissään oli ”aikuismaisin tarina ikinä”, tai mitä milloinkin kuultiin.

Liekö perseily sitten onnistunut vai eikö DmC vain kiinnosta muuten, mutta Capcom ilmoitti eilen korjanneensa hieman arvioitaan. Kahden miljoonan myynnit ovat historiaa: peliä on saatu kauppoihin vain miljoona, eikä ole mitään tietoa siitä, moniko näistä kaupan kappaleista on oikeasti myyty pelaajille.

Niinpä Capcom toivookin nyt, että peliä menisi kaupaksi lopulta 1,2 miljoonaa. Ja varmasti toivovatkin kädet ristissä, sillä aiemmin lukemattomia rakastettuja pelisarjoja pyörittänyt japanilaisjätti on torpedoinut yksi kerrallaan suuret myyntivalttinsa ja miettii parhaillaan esimerkiksi Resident Evilin nollaamista ja puhtaalta pöydältä aloittamista. Ei käy kateeksi.

Lähde: Siliconera

Lisää aiheesta

DmC (PC, PS3, Xbox 360) 

Keskustelu

@8
Tutustuin niihin ihan riittävästi ja totesin, ettei vaan kiinnosta. Ja painovoimaa uhmaavat piikkitukat (Vergilillä varsinkin) ja miehen kokoset miekat on animea mulle, eli siitä tuo liikanimi. Puhuin siis hahmojen ulkonäöstä enkä pelistä yleensä.

@7
Anime? Devil May Cry? Joo et sä sit niihin aikasempiin oo paljo perehtyny. Pelasin tän uuden DmC:n demon enkä kyllä nähny mitään valittamisen aihetta pelimekaniikasta tai Dantesta, yhtä äijä se oli ku ennenki vaikka onki nuorempi. Varmaan tulis ostettua ellei ois vielä Steamin joulualepelejä kasakaupalla kesken.

Minulle Devil May Cryt tähän asti kaukaa kiertäneelle taitaa olla ensimmäinen sarjan peli joka kiinnostaa millään tasolla. Entinen animedante ei kyllä sytyttänyt sitten yhtään ja mitä uuden emouteen tulee, niin eivätpä ole syyttelijät tainneet itse peliä nähdäkään käytännössä. Emo nyt vaan on sana, joka mielellään liitetään milloin mihinkin asiaan josta halutaan saada negatiivinen mielikuva aikaiseksi.

Julkaisisivat vielä demon PC:lle, niin saisivat minusta melko varmasti asiakkaan.

itse tykkäsin tästä uudesta huomattavasti enemmän kuin noista vanhoita

Ostin tämän PC:lle ja oikein hyvä oli. Joskin vähän liian helppo ja lyhyt.

Fanit ovat puhuneet. Toivottavasti jatkossa DMC pelit tulevat sillä vanhalla tutulla Dantella, eikä millään emopojulla.

Muropaketin uusimmat