Uusimmat

Dome.fi hakee uusia testaajia pelipuolen avustajajoukkoon

07.11.2016 09:46 Muropaketin toimitus

Hiiri

Dome.fi hakee asiantuntijajoukkonsa vahvistukseksi lisää testaajia. Testaajien tehtävä on kokeilla uusia laitteita ja pelejä, mitata suorituskykyä ja kirjoittaa niistä juttuja verkkosivustollemme sekä vastata lukijoiden kommentteihin foorumillamme.

Koulutamme valituksi tulleet testausmenetelmiin ja testien kirjoittamisen perusteisiin. Testejä ja juttuja teet freelance-pohjalta.

Toivomme, että olet täysi-ikäinen ja että sinulla on kokemusta tietokonepeleistä ja pelikoneista. Olet niiden parissa kuin kotonasi ja voit rehellisesti kutsua niitä harrastukseksesi. Auttava kirjoitustaito on välttämätöntä, mutta emme edellytä sinun julkaisseen kirjoituksiasi aiemmin. Dome tarjoaa asiallisen samanmielisten yhteisön ja mahdollisuuden päästä kokeilemaan uusimpia pelejä ja laitteita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot pelaajataustastasi, rautapuolen asiantuntemuksestasi sekä siitä, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä testaajajengiimme. Mainitse hakemuksessasi mitä pelejä pelaat aktiivisesti ja mitä olet pelannut? Millaisella koneella pelaat? Kerro myös, jos juttujasi on aikaisemmin julkaistu jossain mediassa tai jos olet pitänyt omaa blogia.

Jos kiinnostuit, ota 20.11.2016 mennessä yhteyttä sähköpostitse: toimitus [ät] dome.fi. Laitathan hakemukseen koko nimesi, ikäsi ja yhteystiedot (puhelin, sähköposti ja postiosoite), kiitos.