Uusimmat

Domessa tapahtuu väliviikollakin kaikenlaista!

27.12.2010 10:00 Miikka Lehtonen

Kuten tarkkaavaisimmat ehkä ovat huomanneet, elämme vuoden viimeisiä päiviä ja sitä myötä jos jonkinlaisia juhla-aikoja. Moni saitti hiljenee loppuvuodeksi täysin ja myös Domen väki viettää hiljaiseloa, mutta jotain saitilla tapahtuu kuitenkin: vuoden pelejä, lautapelejä, arvosteluja ja kissoja.

Muu Domen toimitus karkasi kuka mihinkin ja jätti allekirjoittaneen kipinävahtiin. Ajankohdasta johtuen pelimaailmassa ei tapahdu juuri nyt hirveästi: kaikki vuoden pelit on jo julkaistu, ensi vuoden pelejä ei vielä postitella eikä kukaan ole työpaikallaan antamassa aiheita uutisillekaan. Tästä johtuen myös Domessa mennään aika hiljaisella linjalla. Ei kuitenkaan täysin, sillä sisältöä tulee riittämään.

Viikon kantava teema on ”vuoden pelit”. Muutamaa viikkoa sitten annoimme saitin kirjoittajille tehtäväksi valita omat vuoden kovimmat pelinsä aivan laidasta laitaan. Suuri osa jopa vastasi kyselyyn, joten tämän viikon aikana saatte tietää, mitä pelejä itse kukin piti vuoden kovimpana.

Arvostelurintamalla tapahtuu myös. World of Warcraft: Cataclysmin pitkään jatkunut grindaukseni on saavuttanut päätöksensä ja uskallan vihdoin antaa lisälevystä mielipiteeni. Oma WoW-pelailunihan oli käytännössä jo loppunut ennen arvostelunakkia, joten muuttuiko nyt mieli vai loppuuko pelailu taas? Seikkailupeleistä pitävät taas ilahtunevat siitä, että Telltalen tuoreen Back to the Future -pelisarjan ensimmäinen peli ilmestyi arvosteluun ja hujahti läpi hetkessä. Siitä ja muutamista rästiin jääneistä jutuista lisää myöhemmin.

Eikä siinä kaikki. Joulun lähestyessä ehdimme paikallisen lautapeliköörin kanssa tutustumaan tarkemmin ja kunnolla muutamaankin kiinnostavaan lauta- ja korttipeliin, joten sitäkin osastoa tultaneen näkemään saitilla tämän viikon aikana. Niin, ja kun kerran kaikki kaalimaan vartijat karkasivat muualle, saitilla saatetaan viikon aikana nähdä myös tavallista enemmän videoita. Hölmöä pelikomediaa ja kissoja, be there!

Lue myös

Haltiani on raskaana, mitä teen?

Äänestä: Valitse vuoden 2010 parhaat pelit

Peliarvostelujen kommenttibingo: osui ja upposi

Shogun 2: Total War -ensikosketus

Muropaketin uusimmat