Uusimmat

Doomin julkaistraileri näytää vihdoin oikealta Doomilta!

06.05.2016 18:30 Miikka Lehtonen

Bethesda Softworksin Doom on kokenut mielenkiintoisen hypekäyrän. Kun peli julkistettiin vuosi sitten E3-messuilla, pelaava maailma hurrasi ja tuuletti. Sen jälkeen into on laskenut tasaista vauhtia paljastusten ollessa aivan muuta kuin mitä Doomilta kaivattaisiin. Mutta nyt? Nyt mennään taas munakkaissa tunnelmissa!

Doomin E3-paljastus oli aika mieleenpainuvaa kamaa. Räjähteleviä ja moottorisahattuja demoneita silmänkantamattomiin. Juuri sitä menoa, mitä Doomilta kaivataan! Mutta sitten? Bethesdan mainostaessa DLC-suunnitelmiaan ja pelin moninpelin ollessa hidastempoista ja tylsää sähellystä ainakin meikäläisen intokäyrä on laskenut tasaista vauhtia. Onko tässä muka mukana muutakin Doomista kuin ulkoasu ja nimi?

Tuore julkaisutraileri korjaa kurssia positiivisempaan suuntaan, sillä siitä löytyy vauhtia, verta ja remixattu versio E1M1:n legendaarisesta taustamusiikista. En vieläkään ole Doomin suhteen täysin vakuuttunut, mutta hei: ehkä se ei ole aivan täyttä tuubaa! Ensi perjantainahan se sitten selviää.

Lisätietoja: DOOM

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat