Dota 2 sai uuden Juggernautin Arcana-skinin ja muutoksia tasapainoon

17.03.2017 09:21 | Muropaketin toimitus | 393

Dota 2 sai uuden 7.03-tasapainopäivityksen sekä Juggernautin odotetun Arcana-skinin.

Dota 2 -pelin sankareista Juggernaut voitti viime syksynä The International 6 Compendiumin kautta järjestetyn äänestyksen. Äänestyksessä selvitettiin, kenen pelin hahmoista tulisi pelaajien mielestä saada uusi Arcane-tason kosmeettinen tavarasetti.

Nyt Juggernautin uusi The Bladeform Legacy on vihdoin julkaistu ja sen voi ostaa itselleen 33,00 eurolla.  Kaikki ennen maaliskuun loppua hankitut tavarasetit saavat erillisen ”Exalted”-merkinnän. Maksullisen The Bladefrom Legacyn lisäksi pelin sankareista myös Jakiro sai uuden, ilmaisen hahmomallin.

Uuden kosmeettisen setin lisäksi päivitys toi peliin uuden 7.03-tasapainopäivityksen. Sen merkittävin uudistus lienee Monkey King -sankarin saapuminen pelin kilpailulliseen Captain’s Modeen. Tämä tarkoittaa, että hahmoa saatetaan tulevaisuudessa nähdä myös ammattilaispelaajien välisissä peleissä.

Päivityksen mukana Dotaan saapui myös lieviä, eri hahmoja ja tavaroita koskevia tasapainomuutoksia. Lisätietoa päivityksestä löytyy Dota 2 -pelin kotisivuilta.

Dota 2
Kaikki jutut aiheesta