Double Fine on julkaissut upealta näyttävää pelivideota Psychonauts 2:sta

09.10.2017 22:00 | Muropaketin toimitus

Psychonautsin jatko-osan ensimmäinen pelattava alue näyttää fantastiselta.

Psychonauts 2:n ohjaaja Tim Schafer ja peliprojektin vetäjä Zak McClendon esittelivät vuosi sitten lokakuussa pelin ensimmäisen prototyypin pelivideota. Se sijoittui pienelle leirialueelle jota ympäröi loputon valkea tyhjyys. Peliä kehittävä Double Fine -studio halusi saada prototyypin animaatiot ja muut hahmojen väliset toiminnot kuntoon ennen varsinaisen pelikentän rakentamista. Nyt nämä yksityiskohdat on saatu toimimaan ja pelistä on julkaistu sen ensimmäistä pelattavaa aluetta esittelevä video.

“Pelillä nähtävä sisältö esittää kaikki pelattavat järjestelmät, pelitaiteen ja muutaman muun seikan. Olemme saaneet muutaman cutscenen esille parin pelihahmon lisäksi ja se on täysin pelattavissa oleva pre-alpha -versio pelistä”, kertoo McClendon videolla.

McClendonin mukaan pelin nykyversiossa on pelattavaa sisältöä noin puolentoista tunnin edestä, joten mistään pienikokoisesta testistä ei ole kyse.

Psychonauts-pelin jatko-osan julkaisuaikatauluista ei ole kerrottu vielä niin minkäänlaisia tietoja, mutta videon perusteella pelin kehittäminen etenee mainiosti.