Uusimmat

Double Finen Trenched myöhästyy Euroopassa

22.06.2011 16:00 Miikka Lehtonen

Jos olet kuin minä, olet odottanut Double Finen uusinta peliä kuin kuuta nousevaa. Jättimäiset taistelurobotit sotimassa uudelleen vaihtoehtoisen ensimmäisen maailmansodan ratkaisuhetkiä? Kyllä kiitos! Tyhjä arpa, että satumme sitten asumaan Euroopassa, sillä peli julkaistaan täällä ”joskus myöhemmin”.

Niinhän siinä taas kävi, että tärkeän markkina-alueen kirous nosti päätään. Jenkit pelaavat parhaillaan omaa Trenchediään peukut punaisina, mutta me eurooppalaiset emme. Peliä kun ei julkaista tänään täällä, vaikka piti. Syy? ”Jakeluongelmat”. Xbox Liven Daniel Maher kertoi, että Trenchedin Euroopan julkaisu on tältä päivää peruttu. Huolestuttavan kuuloisesti uutta päivää ei ole vielä määritelty, mutta Maher sanoo, että peli pyritään julkaisemaan ”mahdollisimman pian”.

Nyt olisi erittäin kiinnostavaa kuulla, millaisista ”jakeluongelmista” on kyse. Pelihän on täysin digitaalinen Xbox Live Arcade -julkaisu, joten tästä ei voi syyttää edes siestaa viettäviä rekkakuskeja. Kopioit tiedoston serverille, painat nappia ja peli on jaeltu kaikille halukkaille.

Maher lisäsi myöhemmin, että kyseessä oli ”viime hetken odottamaton jakeluongelma joillain Euroopan alueilla”. Oliko tiedoston kopiointi liian vaikea haaste jonkin EU-rajamaan Xbox Live -operaattoreille vai löytyikö pelistä viime hetkellä tekstuuri, joka teoriassa olisi voinut loukata jonkun herkkiä tunteita? Sen kun tietäisi, mutta toivottavasti lykkäyksestä ei tule pitkä.

Lähde: Digital Spy

Lue myös

Uuden Commodore 64:n toimitukset alkavat

Game Dev Story -tiimin uusin peli julkaistiin Android-puhelimille

Crysis 2 lähti Steamista DLC:n takia

Muropaketin uusimmat