Double Finen uusi peli: Fire Emblemiä, Crusader Kingsiä ja ties mitä muuta

31.05.2013 10:00 | Miikka Lehtonen

Double Finen väellä riittää hyviä ideoita. Tiimin edellinen peli, Broken Age, on vielä työn alla, mutta sitä työstää vain pieni osa tiimistä. Mitä muut sitten tekevät? Tietenkin Brad Muirin uutta peliä, joka kuulostaa sangen erikoiselta tapaukselta!

Eilen Kickstarteriin sännännyt ja jo nyt yli puolet rahoituksestaan kerännyt Massive Chalice on erikoinen peli. Fire Emblemin taistelut, Crusader Kingsin strateginen osio, useita sukupolvia kestävä juoni ja ties mitä muuta. Pääsuunnittelijana toimii pelimaailman mukavin mies, Brad Muir. Mies, joka suunnitteli myös mainion Iron Brigaden.

Mutta annetaan toki tiimin puhua puolestaan.

 

Kickstarter-keräys on käynnissä parhaillaan ja kiihdyttää aika vauhdilla kohti täyttä rahoitusta. Mukaan pääsee sinänsä hieman hintavalla 20 taalan maksulla, joten selvästi Double Finen tähtäin on tällä kertaa aika korkealla. Kannattaa tosiaan muistaa, että tämä ei vaikuta Broken Agen, eli sen edellisen Kickstarter-pelin, kehitykseen: Double Finellä on useita sisäisiä kehitystiimejä, joista yksi viimeistelee parhaillaan seikkailupeliä muiden siirtyessä peukkujen pyörittelystä Massive Chalicen pariin.

Ainakin itse jään odottamaan innolla.

Lisätietoja: Kickstarter