Uusimmat

Dragon Age II laajenee vielä tässä kuussa

08.07.2011 10:00 Tero Lehtiniemi

Biowaren Dragon Age II oli pohjimmiltaan mainio peli, jonka suurimmaksi viaksi jäi eri alueiden ja luolastopohjien suorastaan häpeilemättömän härski kierrättäminen. Bioware lupasi korjata pääpelin suhteen tehtyjä vääryyksiä ladattavan lisäsisällön kautta, jota onkin jo saatu odotella. Nyt sitä kuitenkin on luvassa, ja vielä tässä kuussa!

EA on julkistanut, että Dragon Age II: Legacy -niminen laajennuspaketti julkaistaan tiistaina 26.7, eli kuta kuinkin kahden ja puolen viikon päästä. Siinä Kirkwallin sankari joutuu jättämään Kirkwallin ei-niin-turvalliset muurit ja suuntaamaan Grey Wardenien muinaiseen vankilaan, jossa Hawken suvun karu historia tulee paljastumaan. Luvassa on uusia darkspawneja, hahmoluokkakohtainen, päivitettävä uusi ase ja uusi, vaarallistakin vaarallisempi pomo.

Vaikka Dragon Age II ei lunastanutkaan täysin sille asettamiani odotuksia, odottelen ainakin itse uutta seikkailua positiivisin mielin. Taistelujärjestelmä ja mekaniikka kun olivat kunnossa, joten Legacyltä ei oikeastaan kaivata kuin lihaa luiden päälle. Ja sitä mitä ilmeisemmin on luvassa.

Hintaa laajennuspaketilla tulee olemaan 800 MS-pistettä tai Bioware-pistettä, PS3-pelaajat köyhtynevät hieman alle kymmenen euroa.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Dragon Age II (PC, PS3, Xbox 360)

Lue myös

Nettiroolipeli rankaisee köyhiä kammottavalla tavalla

Selkärangattomuus iski Battlefield 3:een

Frozen Synapse (PC, Mac)

Hunted: The Demon’s Forge (PC, PS3, Xbox 360)