Dragon Age: Originsin tarina jatkuu huomenna

17.03.2010 11:42 | Jukka O. Kauppinen

eDomessakin vuoden 2009 parhaaksi peliksi äänestetty Dragon Age: Origins jatkuu tällä viikolla, sillä huomenna julkaistaan peliin Dragon Age: Origins – Awakening laajennus.

Torstaina julkaistava lisäri saapuu PC:lle kaupasta ostettavana boksina ja konsoleille Xbox LIVE/PlayStation Network -verkkokauppojen kautta.

”Dragon Age: Origins vei meidät jylhään, salaperäiseen ja rauhattomaan fantasiamaailmaan,” kertoi BioWaren studiopäällikkö Aaryn Flynn.

”Awakening-laajennus johdattaa pelaajat vielä syvemmälle kohtaamaan entistä monimutkaisempia moraalisia valintoja Grey Warden -järjestön johtajana. Pelaajan on myös kohdattava valintojensa seuraukset ja niistä koituvat velvollisuudet.”

Dragon Age: Origins – Awakening -laajennuksessa pelaaja aloittaa Grey Wardenien komentajana tehtävänään jälleenrakentaa järjestö ja selvittää kuinka darkspawn-hirviöt pysyvät hengissä vielä Archdemonin tuhoamisen jälkeen. Myös konflikti salaperäisen ”Arkkitehdin” kanssa on ratkaistava. Pelaajat voivat jatkaa vanhalla pelihahmollaan tai aloittaa naapurivaltio Orlaisista saapuvana uutena Grey Wardenina.

Dragon Age: Origins – Awakening sisältää kokonaan uuden Amaranthine-pelialueen. Uusina ominaisuuksina pelihahmon taitopisteet voi jakaa uudelleen, kokemustasokattoa on nostettu, peliin on lisätty uusia loitsuja ja esineitä sekä viisi uutta ryhmään rekrytoitavissa olevaa hahmoa.

Lisätietoja: www.dragonage.com/awakening

Lisää aiheesta
Dragon Age: Origins (PC, PS3, Xbox 360)

Kanadalaisella Bioware-firmalla on takanaan suhteellisen virheetön historia yhtenä maailman parhaista roolipelitehtailijoista. Niinpä ei ihme että firman uutta Dragon Age: Origins -eeposta on odotettu ympäri maailmaa kuin kuuta nousevaa

Vuoden 2009 parhaat pelit -äänestyksen tulokset

eDomen suuri Vuoden peli 2009 -äänestys on päättynyt – ja vuoden 2009 parhaat pelit valittu. Kahden äänestysvaiheen tuloksista selviää mitä lukijat pitivät kunkin pelikoneen parhaimpana pelinä – ja mikä on vuoden 2009 ylivertaisesti paras peli.

Kansa on puhunut. Vuoden 2009 paras peli oli… Dragon Age: Origins!

DA:O Return to Ostagar julkaistiin Xbox 360:lle

Lue myös

Bugbear YT:n kourissa – 50 vuotta pelikokemusta pellolle

John Cleese: Pitkästä Jussista fantasia-hovimestariksi

Lue God of War 3 -haastattelu kokonaisuudessaan: ”peli on kuin Kreikan mytologian superhitit”

Videojysäys: Might & Magic, Prince of Persia, RUSE, Supreme Commander 2, Splinter Cell Conviction