Dreamcastilla yli 20 vuotta sitten alkanut pelisarja herätetään henkiin

28.01.2022 13:58 Muropaketin toimitus

2000-luvun alun lyhyeksi jäänyt tasohyppelysarja Kao the Kangaroo kokee uuden tulemisen.

Nostalgisia pelisarjoja on elvytetty viime vuosina erilaisten remasterointien ja jatko-osien voimin, mutta nyt vuorossa on vähän vähemmän kuuluisa comeback. Polygon kertoo, että Kao the Kangaroo -tasohyppelypelit heräävät henkiin täysin uuden pelin voimin ja vielä tänä vuonna.

Kao the Kangaroo -sarja sai alkunsa vuonna 2000 Segan Dreamcast-konsolilla, ja sarjassa ilmestyi kaikkiaan neljä peliä 2000-luvun alkuvuosina useilla alustoilla. Pelit eivät olleet mitään valtavia menestyksiä, mutta niin suosittuja kuitenkin, että niiden alkuperäinen kehittäjä, puolalaisstudio Tate Multimedia on päättänyt herättää ne henkiin.

Toisin kuin vaikkapa Crash Bandicootista ja Spyro-peleistä julkaistut remake-pelipaketit, ei tuleva Kao the Kangaroo ole mikään uusintaversio. Studion mukaan tekeillä on siis täysin uusi peli vuosien tauon jälkeen.

Alta näet tulevan kengurupelin trailerin. Kao the Kangaroon on määrä ilmestyä PC:lle, Nintendo Switchille, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle ensi kesänä.