Uusimmat

Dreamfall: Chaptersin Kickstarterilla menee lujaa – katso ensimmäinen video

16.02.2013 12:00 Juho Anttila

Dreamfall: Chapters

The Longest Journey ja jatko-osa Dreamfall: The Longest Journey ovat peliklassikoita, joista hyvien seikkailupelien ystävillä riittää rutkasti hienoja muistoja. Sarjan kolmannen osan, Dreamfall: Chaptersin kehitystyö on ollut vuosien ajan takkuista, mutta nyt näyttää vihdoinkin paremmalta.

Lukuisten lykkäysten ja alkuperäisen pelin kehittäjänä toimineen Funcomin jarruttelun jälkeen pelit suunnitellut Ragnar Tørnquist pakkasi kamppeensa ja perusti oman studion kehittämään uutta Dreamfallia. Odotetulle pelille haetaan rahoitusta Kickstarterin kautta ja tällä hetkellä, kun aikaa on jäljellä vielä yli 20 päivää, näyttää jo todella hyvältä.

Tätä kirjoittaessa 850 000 dollarin keräyssummasta on kasassa jo piirua vaille 800 000 dollaria. Näyttää siis erittäin todennäköiseltä, että pyydetty rahasumma saadaan kasaan ja luultavasti myös ylitetään selvästi. Tämä on hyvä uutinen kaikille Dreamfall-saagan ystäville.

Pelin Kickstarter-sivuilla on julkaistu nyt myös ensimmäinen video pelin tämänhetkisestä prototyypistä. Videosta ei kannata vetää kummoisia päätelmiä lopullisesta pelistä, sillä työ on vielä hyvin varhaisessa vaiheessa ja sekä maailman että hahmojen ulkonäkö muuttuu vielä radikaalisti. Video antaa kuitenkin jonkin verran viitteitä siitä, minkä suuntaisesta pelikokemuksesta Dreamfall: Chaptersissa on kyse.

Lähde: Pelin Kickstarter-sivu

Lisää aiheesta

Seikkailupelilegenda Dreamfall saa vihdoin jatkoa!

Muropaketin uusimmat