UUSIMMAT

Driveclub-palvelimet päivittyvät – ilmaisversion julkaisu yhä lähempänä

02.06.2015 13:00 | Juho Anttila

Driveclub

Sonyn Driveclubista piti tulla Forza Horizonin haastava, mutta julkaisusta tulikin hirmuinen pannukakku tragikoomiseksi yltyneiden verkko-ongelmien vuoksi. Samassa yhteydessä pelin luvattu ilmainen PS Plus -versio lykättiin jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Nyt näyttää siltä, että tämä määrittelemätön tulevaisuus on vihdoin toteutumassa.

Driveclubin kehittäjä Evolution on ilmoittanut pelin Facebook-sivulla, että pelin palvelimille on tehty merkittävä päivitys. Samassa yhteydessä myös pelin asiakasohjelmistot ovat saaneet uuden version, järjestysnumeroltaan 1.16. Päivitys kohdistui palvelimiin, jotka vastaavat Driveclubin verkkohaasteista.

Lupausten mukaan päivityksen jälkeen pelissä voidaan tarjota entistä suurempia ja parempia haasteita. Samalla myös suorituskyvyn luvataan parantuneen. Päivityksen mainitaan myös avaavan tietä entisestään Driveclubin PS Plus -versiolle.

Toki tässä vaiheessa on aika heittää ilmoille sama kysymys kuin jo muutamaan kertaan aiemminkin: Driveclubin PS Plus -versio on ehkä tuloillaan, mutta jaksaako moinen tässä vaiheessa kiinnostaa enää ketään?

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisää aiheesta

Sony vakuuttaa: kyllä se Driveclubin PS+-versio on yhä tulossa, uskokaa pois

Driveclub sai ilmaista lisäsisältöä

Driveclubin PS+-versio on tulossa heti, kun palvelimet vain kestävät