Driver: San Francisco myöhästyy PC:llä

14.08.2011 19:30 Jouni Mäki-Panula

Ubisoft on lykännyt Driver: San Francisco -ajopelin PC-version julkaisua muutamalla viikolla. Pelin piti ilmestyä PC:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle 2. syyskuuta Euroopassa ja 6. syyskuuta Pohjois-Amerikassa. Näillä näkymin peli julkaistaan syyskuun alussa vain konsoleille, sillä PC-version julkaisu on siirretty Pohjois-Amerikassa syyskuun 27. päivään, mikä viittaisi julkaisuun Euroopassa joko 23. tai 30. syyskuuta.

Uutta Driveria ollaan tiettävästi tekemässä myös Macille, mutta nyt Mac-version aikataulusta ei osata esittää minkäänlaista aikataulua.

Driver: San Francisco on tällä viikolla saanut demon sekä PlayStation Networkissa että Xbox Livessä, mutta PC:lle ja Macille demoa ei tehdä.

Ubisoft julkisti heinäkuussa, että Driver: San Franciscon PC-versio saa pahamaineisen, jatkuvaa internet-yhteyttä vaativan DRM:n. Tuolloin julkaisija vielä muisti mainita lohdutuksena, että peli sentään ilmestyy samaan aikaan PC:lle ja konsoleille. Toisin kävi.

Ubisoftin tapoihin on viime vuosina kuulunut suurten monialustajulkaisujen kohdalla PC-version lykkääminen viime hetkellä, kuten Assassin’s Creedeistä voimme havaita.

Lisää aiheesta

Videojysäys: PES 2012, Driver San Francisco, Might & Magic, Rise of Nightmares, Naval War Arctic Circle

Ubisoftin pahamaineinen DRM palaa uudessa Driver-pelissä

Driver, tule takaisin, aja San Franciscoon

Driver: San Fransisco on outo mutta hauskalta kuulostava ajopeli

Lue myös

Huhupartio: Valvelta uusi Counter-Strike?

Kotimaiset karvanaamat tekivät pingviinipelin – lataa TAGAP 2

Might & Magic: Heroes VI -ennakko (PC)

Red Orchestra 2 -ensikosketus – sota on kivaa!