UUSIMMAT

Driver, tule takaisin, aja San Franciscoon

29.04.2011 12:30 Jukka O. Kauppinen

Vanha kunnon Driver-pelisarja on ollut pitkään paketissa, eikä ihme, Driverit kun ajautuivat niin pahemman kerran hakoteille, ettei mitään rajaa. Hyvistä ja viihdyttävistä ajopeleistä tehtiin täysin joutavaa skeidaa, joten kunnon tuuletus olikin paikallaan.

Driver-sarjan comeback-peli on kuitenkin tulossa huulille, vaikka sen status onkin ollut välillä epäilyttävä. Driver San Francisco on ollut välillä jonkinasteisessa limbossa ja sen julkaisupäivääkin on siirrelty urakalla. Nyt tilanne kuitenkin vaikuttaa jo paremmalta, sillä pelistä on julkaistu niin iso annos uusia kuvia, tietoutta ja trailerikin.

 

Nautitaan kuvista ja trailerista – ja huomenna lauantaina on luvassa pienoinen ensikosketuskin-artikkelikin. Ei iso, ei laaja, sen voin kertoa jo etukäteen. Mutta peliä pääsimme silti vähän näpläämään.

Ubisoft Reflectionsin tekemä peli julkaistaan näillä näkymin syksyllä.

Lisätietoja: http://driver.uk.ubi.com/san-francisco/

Lisää aiheesta

Driver palaa kaduille – Driver 2

Ensimmäistä Driveria myytiin maailmalla yhteensä yli 3,5 miljoonaa kappaletta ja se oli yksi vuoden 1999 eniten myydyistä Playstation-peleistä. Driver 2 – Back on the Streets julkaistaan näillä näkymin vain Playstationille lokakuun 15. päivänä.

Driv3r (Xbox)

Nyt se on täällä, kauan odotettu Driver-pelisarjan kolmas osa. Tämä uutuus tullaan muistamaan kovista ennakko-odotuksista ja elokuvamaisesta toteutuksesta, mutta monien kardinaalimokien takia Driv3r jättää miettimään, että tätäkö me olemme tosiaan odottaneet?

Driver: Parallel Lines (Xbox)

Driver-sarjan neljännestä osasta onkin muodostumassa merkittävä peli kahdella tapaa: se on samalla Reflectionsin mahdollisesti viimeinen mahdollisuus lunastaa maineensa takaisin sekä peli, joka päättää talousvaikeuksissa painivan julkaisija Atarin kohtalosta.