DSi XL- ja Race Pro -skabat päättyneet – onnea voittajille

09.03.2010 18:10 | Jukka O. Kauppinen

eDomen DSi XL- ja Race Pro -kilpailut ovat päättyneet, jälkimmäinen tosin jo kotvasen sitten. Upean DSi XL -pelikonsolin voitti Joni Satta Sieppijärveltä. Race Pro -autopelikisassa puolestaan voittosijoille ylsivät Sami Karhumaa Oulusta, Miko Katajamäki Jurvasta, Heikki Kuohukivi Tampereelta, Mikko Virtanen Helsingistä sekä Matias Kaikkonen Oulusta.

Race On -skaban voittajille on postitettu upeita koottavia ralliautoja, Race On -huppareita sekä paitoja.

Juttuja aiheesta:

Race On -kisassa kysyttiin, jotta mikä pelin autoista on osanottajan suosikki – ja miksi. Ohessa muutamia loppusuoralle päässeitä kilpailuvastauksia, alkuperäisessä, täysin editoimattomassa muodossaan.

 • Tarviiko satakymppi lada edes perusteluita? Onhan se nyt jo kummelihenkeen niin kuulia ajaa kilpaa yhdellä maailman mollatuimalla ja legendaarisimmalla automerkillä! Jos ajaisin itse kilpaa, valintani olisi lada!
 • Volvo S60 Ruotsalaista laatutyötä, turvallisuudesta ja tehoista tinkimättä. Vrruuum…! Takapenkille uskaltaa pistää lapset kilpailunkin ajaksi.
 • Lada 110, se on periaattessa nykyaikanen touring car, mutta samaan aikaan muistutus koruttomasta venäläisestä tarkoituksenmukaisuudesta. Kulmikas laatikkodesign on suurine levikkeineen suoraan jostain 90-luvun alusta, eikä aerodynamiikkaa ole turhan pitkään mietitty. Se on vuonna 2009 hirvittävän ruma auto, mutta ei siitä voi olla pitämättäkään. Ja toivoa sopii, että tekniikka kestää samaan malliin, kuin niissä vehkeissä jotka rullaavat kylänraitilla päivästä toiseen kesät talvet.
 • ’08 Dodge Charger SRT8 ”Super-Bee” olisi itselleni oikea unelma-auto, koska pidän ylipäätään dodgeista ja juuri tämän auton ulkonäkö kolahtaa mojovasti. Koska luultavasti en koskaan tämän hintaluokan autoa tule omistamaan, on mielestäni hienoa voida kokeilla sitä simulaation muodossa, ilman pelkoa kalliin auton rikkomisesta.
 • Hyvin mielenkiintoinen kysymys sanoisin, koska en ole ikinä millään näistä autoista ajanut (niin kuin ei kukaan muukaan kilpailuun osallistujista), joten en osaa sanoa ajettavuudesta mitään. Mutta jos katsotaan näön puolesta niin paras olisi varmaan Dodge Charger SRT8 ”Super-Bee”, mutta sillähän ei ole mitään merkitystä rata-ajossa. Näin äkikseltään tuntuisi että nämä Ameriikkalaiset tuotokset eivät ole kovin vahvoilla kilpa-autoilussa. Sitten olisi tietenkin näitä saksalaisia munan jatkeita joilla tarkoitan tietenkin BMW merkkistä henkilöautosta. Niillä en luultavasti ajaisi senttiäkään rankalaisista pommeista puhumattakaan. Ja sitten on vielä näitä helvetin hoimokoppeja joilla ei tee hevonvittuakaan. Idän ihmeet ovat hyviä jos ne tulevat tarpeeksi KAUKAA idästä. Länsinaapurimme homopulkkiin en koskisi pitkällä tikullakaan enkä niin ikään näihin Seat merkkisiin ”urheiluautoihin”. Jäljellehän jää enään tämä mersu, joka on nimetty kyseisessä pelissä BMS Incognito nimikkeellä luultavasti lisenssin saamis ongelman takia. Mersuhan on ollut kautta aikain ollut arvostetuin auto joka puolella mailmassa niin vähemmistö kansan, normaali tallaajan kuin diktaattorienkin käytössä. Eli luultavasti valitsen kaikki asiat huomioon ottaen tämän Mercedes-Benz merkkisen kilpa-auton ”mojovimmaksi”.
 • Autoista mojovin on luonnollisesti, ilman pienintäkään arvelua, Chevi Lacetti! Autohan on ensinnäkin ulkonäöllisesti ehkä parhaan näköinen auto planeetallamme. Sen ajokäytös on optimoitua ja koneteho piisaa lähes loputtomiin. Mojova peli! Niin ja tietysti ajan itse myös semmoisella..
 • ’99 Chevrolet Camaro SS, Siinä on auto kun nainen, kunnon puskuri, mahtavat muodot ja mitä mahtavin perä. Vaatiiko se enempää esittelyjä? Camaro <3
 • Dodge Chalenger SRT8. Mojova annos vanhaa kunnon jenkkityylistä autoa 2000 luvun versiona jossa piisaa hevosvoimia ja tehoja isommillekin kilparadoille. Yhdysvaltojen ja koko maailman hienoimpiin automerkkeihin kuuluva nautinto josta ei pääse yli eikä ympäri. Suoranainen nautinto olisi oikeassa elämässä omistaa tämä auto
 • Lada 110 2.0 Lada… Kuka olisi uskonut millainen menestys tulee ajoneuvosta, joka on saanut alkunsa ministerineuvoston puheenjohtajan viisivuotissuunnitelmasta. Suomen ministerien vastaavia ideoita odottaessa… Siihen saakka fanitan Ladaa nyt ja aina.
 • Keltainen Camaro ja Megan Fox. Tarvinneeko muuta sanoa? Jotain muutakin Transformersseissä kuulemma tapahtui, mutta jo näiden kahden elementin varaan voi mielestäni huoletta rakentaa menestyselokuvan. Camaroa mojovempaa bitchmagneettia ei vaan maan päältä löydy, joten lukitaan vaihtoehto: ’09 Chevrolet Camaro
 • Seat Leon TFSI Siitä syystä että samaisen valmistajan auto alla oikeassakin liikenteessä, joten sitä tulee yleensä testattua virtuaalisena tai radio ohjattavana, mikäli mahdollista. Eipä tarvi sitten liikenteessä kaahia, jos tamian auton saisi ;)
 • Audi A4 Uskomattoman hieno. Virtaviivainen muotoilu ja kiiltävän upea väritys tuottavat yhtenäisen kokonaisuuden, jollaista ei voi sanoin kuvailla. Auton kiitäessä ohitsesi tyrmistyt haluamattasikin tuijottamaan tätä säkenöivää autoa.
Lue myös

Arvostelu: Final Fantasy XIII (PS3, Xbox 360)

eDomen arvosteluviikko: AC2 DLC2, Final Fantasy XIII, MAG, Stalker Call of Pripyat

Larry 8 olisi vienyt gigolomme himokkaiden avaruusamatsonien pariin

Valve tuo Steamin ja Portal 2:n Macille