UUSIMMAT

Dudley, Ibuki ja Makoto pätkivät Super Street Fighter IV:ssä

23.02.2010 11:45 Jukka O. Kauppinen

Street Fighter IV -saagan tarina jatkuu parin kuukauden kuluttua, kun Capcom pulauttaa pelaajien eteen monilla lisillä varustetun Super Street Fighter IV -tappelupelin. Pelillisten iloittelujen ohella se palauttaa ruuduille muun muassa Street Fighter III 3rd Strike -pelin tuttuja hahmoja.

Oheisissa kuvissa Makoto, Ibuki ja Dudley, Capcomin pelisarjan fanien vanhat kamut.

SSF4 lupailee muun muassa klassista 2D-henkistä sivusta kuvattua mättöä, aiempaa paremman online-moninpelin ja uusia komboja.

Peli ilmestyy PS3:lle ja Xbox 360:lle huhtikuun lopussa.

Lisätietoja: http://www.streetfighter.com/

Lisää aiheesta

Street Fighter IV (PS3, 360)

Jotkut pelisarjat kestävät ajan kulutusta enemmän kuin toiset. Yksi pitkäikäisemmistä pelisarjoista on Street Fighter, joka on säilyttänyt asemansa yhtenä pidetyimmistä tappelupeleistä 80-luvun loppupuolelta tähän päivään asti. Erikoisesti sarja yltää vasta nyt neljänteen osaan.

Tappelupeleistä ei ole silti ollut puutetta, sillä sarjan toista osaa on lämmitelty enemmän kuin tarpeeksi kaikenlaisten uusina peleinä myytyjen pikkupäivitysten muodossa. Sivujulkaisujakin on nähty enemmän kuin tarpeeksi. Street Fighter IV yrittää vedota hieman yksinkertaistetulla pelimekaniikalla etenkin Street Fighter II:n faneihin.

Lue myös

C&C4:ssa ei LAN:ia, ei dedikoituja palvelimia

eDomen arvosteluviikko: Race On, Sky Crawlers, Star Trek Online, Vancouver 2010

Suurin osa WoW-kokeilijoista luovuttaa alkuunsa

Uncharted 2 on Sonyn myyvin peli