Duke Nukem -leffa etenee – tuottajavalinta ei tosin vala uskoa projektiin

12.12.2018 11:38 | Muropaketin toimitus

Duke Nukem on sen verran tolkuton pelihahmo, että tämä jos kuka ansaitsee oman elokuvansa. Sitä onkin hinkattu jo pitkään, ja nyt leffan tuottajaksi on valittu Assassin’s Creed -elokuvan tuottaja.

Erään pelimaailman härskeimmän hahmon leffaprojekti etenee jälleen kerran pienen paussin jälkeen, sillä Duke Nukem -elokuvaan on valittu uusi tuottaja, kertoo Cbr-sivusto. Jean-Julien Baronnet on aiemmin ollut vuoden 2016 Assassin’s Creed -elokuvan puikoissa.

Paramount-studio hankki itselleen Duke Nukemin elokuvaoikeudet kuluvan vuoden alkupuolella, ja Michael Bayn Platinum Dunes -tuotantoyhtiön piti tuottaa Duke Nukemin valkokangasseikkailut. Pääosaan harkittiin showpainista tuttu John Cena, mutta elokuvan eteneminen tyssäsi, ja Paramount jätti projektin sikseen.

Nyt Gearbox Software on yrittämässä elokuvan uutta virittelyä, sillä se kehittää parhaillaan eri käsikirjoittajien kanssa pakettia, jota myydä isoille elokuvastudioille.

Gearboxin bisnesjohtaja Sean Haren on todennut, että Duke Nukem on parodia 1980-luvun toimintasankareista. Lisäksi Nukemin Dukea verrataan Deadpooliin, koska myös Duke harrastaa neljännen seinän murskaamista, eli yleisölle puhumista. Haren toteaa, että elokuvassa koetaan humoristia hetkiä, kun Duke kohtaa nykypäivän arvot pelastaessaan maailman.

Muropaketin uusimmat