UUSIMMAT

Dwarf Fortress saa ensi viikolla jättipäivityksen

02.07.2014 13:00 | Miikka Lehtonen

Dwarf Fortress on pelimaailmassa legenda. Kahden veljeksen kehittämä peli on aloittanut oman genrensä, kerännyt hillittömästi suosiota ja huomiota sekä seuraajia. Pitkän tauon jälkeen peli päivittyy ensi viikolla. Silloin kaikki hajoaa.

Bay 12 Gamesin pojat ovat vahvistaneet, että kääpiöeepos Dwarf Fortress saa ensi viikolla vihdoin sen kauan odotetun päivityksensä. Edellisestä olikin aikaa jo pari vuotta. Koska kyse on suunnattomasta päivityksestä ja peliä kehitetään … no, ei ehkä aivan parhaiden ohjelmointikäytäntöjen mukaisesti, jälki tulee olemaan karua. 

”Peli ilmestyy ensi viikolla! Pian pääsette liittymään meidän elävään helvettiimme ja debuggaamaan tätä hirviötä. Miltei kaikki kääpiöiden käyttäytymiseen liittyvä täytyi koodata uusiksi tätä julkaisua varten, joten kirjaimellisesti jokainen pelin osa-alue on täynnä bugeja. Emme suinkaan odottaneet näin pitkään koska vihaisimme teitä! Halusimme vain päästä eroon kaikkein sielua musertavimmista bugeista, jotta voisitte auttaa meitä tekemään pelistämme täydellisen repimättä hiuksia päästänne. Kiitos kärsivällisyydestänne. Emme voisi tehdä tätä ilman teitä.”

Sitä odotellessa, siis! 

Lähde: Bay 12 Games

Lisää aiheesta

Dwarf Fortress – iloiset kääpiöt uppoavassa vuoristoluolassaan