E.Y.E. sai vihdoin kauan odotetun megapäivityksensä

17.08.2011 11:00 | Miikka Lehtonen

Mikäli et ole vielä peliin tutustunut, kerrottakoon, että E.Y.E. Divine Cybermancy on vuoden erikoisin peli. Ranskasta paukahtanut räiskintäroolipeli sisältää paljon hyvää, mutta myös paljon huonoa, kuten esimerkiksi metrimitan verran bugeja. Nyt tähän tulee toivottavasti muutos, sillä pelin kauan odotettu jeesuspäivitys on ilmestynyt.

Divine Cybermancya on pelattu jo jonkin aikaa pienen, mutta innostuneen porukan toimesta. ”Kuin Deus Ex risteytettynä Warhammer 40K:hon”, eräs fani mainosti peliä minulle. No, itse en testieni perusteella ole ihan näin huumassa, mutta jätetään tarkempi keskustelu arvosteluun. Sen tulo muuten saattaa viivästyä hetken, sillä pelin eeppinen megapäivitys on vihdoin julkaistu.

Kyseessä on suuri juttu, sillä suurimmatkin pelin fanit ovat ottaneet linjakseen sen, että niin paljon kuin he pelistä pitävätkin, he eivät suosittelisi sitä kavereilleen ennen kuin päivitys korjaisi pahimmat ongelmat. Kuten esimerkiksi sen, että suurin osapelin valoista ei toiminut, joten kentät olivat paikoitellen pilkkopimeitä. Mitäs sitä pienistä.

Eeppisen kokoiset patch notet löytyvät pelin Steam-keskustelupalstalta.

Linkki: EYE Divine Cybermancy Steamissa

Lue myös

Lunta, partaa ja isoja aseita Borderlands 2:n ensimmäisessä trailerissa!

Valikoima oudoimpia ja hölmöimpiä modeja maanantain iloksi

”PS Vita tulee olemaan kuin hirvikolari”

Kinectistä tuli yllättäen kova 3D-mallinustyökalu