UUSIMMAT

E3 2015: CliffyB:n mukaan ”PC on ainoa vaihtoehto räiskijöille”

17.06.2015 16:18 | Jukka O. Kauppinen

Gears of War tekee paluun PC:lle. Etteköhän te jo sen tiedä. Jos ette, niin tsekatkaas Miikan aiempi uutinen, josta voimmekin tehdä sitten ovelan epäloogisen hypyn ihan toisaalle:

Jotkut eivät välttämättä tätä edes muista, mutta alkuperäinen Gears of War julkaistiin myös PC:lle. Peli ei tainnut hirveästi myydä, sillä myöhemmät sarjan osat nähtiin vain Xboxilla. Mutta nyt kun se uusittu HD-versio Gears of Warista on tulossa, sarjan on ihan luontevaa palata myös PC:lle.

Tapahtumassa paljastettiin myös, että Gears of War Ultimate Edition, eli Gears of Warin ”HD-versio” ehostuksilla ja 60 FPS:n ruudunpäivitysnopeudella, nähdään myös PC:llä.

Hauskaahan tässä on toki se, että jos koneesta löytyi aikanaan vääntöä, 1080p-resoluutio ja 60 FPS:n nopeus olivat ihan PC-pelaajienkin saatavilla jo alkuperäisen Gears of War -julkaisun myötä, mutta mitäs pienistä.

Gears of War –pelisarjahan syntyi aikoinaan Epic Gamesin käsissä, Cliff Bleszinskin hellässä ohjauksessa. Ja on muuten kova jätkä tuo CliffyB, sillä hän on luonut myös Unreal-räiskeet. Ja Jazz Jackrabbitit.

CliffyB oli pitkään todella kova PC-pelikehittäjä, kunnes pelimaailman tiet kippasivat kaverin konsolimaailmaan ja sitten vuoden, parin mittaiselle varhaiseläkkeelle. Lyhyeksi jäi breikki, sillä CliffyB on jo vauhdilla mukana kuvioissa.

Kuviot tarkoittavat tällä erää herran uutta pelitaloa, jossa hän vääntää – kappas kummaa – uutta räiskintäpeliä PC:lle. BlueStreakistä ei ole vielä paljoa kertoiltu, mutta CliffyB kehuu että paluu PC-maailmaan on mitä loogisin ja perustelluin.

”Halusin palata takaisin naamaperspektiiviin. Se tunne, se kun katsot pelimaailmaa kiväärinpiippua pitkin, se on todella voimallinen. Ja PC:llä pelinkehittäminen on todella letkeää ja nopeaa, asioita voi kokeilla helposti.”

Ja loppuun herra totesi, että kyllähän se PC Gaming Master Race on ylivertainen.

”Rakastan konsoliräiskintöjä, mutta FPS-peleille näppis ja hiiri, se on ainoa tapa pelata.”

Lisää E3-messuiltakaikki E3 2015 -uutiset

RSS: https://muropaketti.com/pelit/feed