UUSIMMAT

E3: Cthulhu-peli The Sinking Citysta pelikuvaa, joka kertoo paljon lupaavasta pelistä

17.06.2018 08:22 | Muropaketin toimitus

Sherlock Holmes -peleistä tunnetun Frogwaresin uudesta kauhuseikkailusta on tarjolla tuoretta pelikuvaa. The Sinking City näyttää lupaavalta peliltä H.P. Lovecraftin kertomusten ystäville.

Aiemmin tällä viikolla Forgwares julkisti E3-trailerin ja ilmestymispäivän pitkään kehitetylle, kulttikirjailija H.P. Lovecraftin teoksiin perustuvalle pelilleen The Sinking City. Nyt pelin alpha-versiosta on myös tarjolla useamman minuutin video pelikuvaa, jonka voit katsoa trailereiden ohella alta.

Vaikka pelikuvavideo ei ole pitkä, se kertoo paljon The Sinking Cityn pelikokemuksesta ja maailmasta. Pelaajan ohjastama yksityisetsivä on videolla etsimässä kadonnutta henkilöä, ja kuten Sherlock Holmes -peleistä tunnetulta studiolta voisi odottaakin, näyttää etsiväntyö, paikallisten kuulustelu ja johtolankojen etsiminen olevan pelin keskiössä.

Video paljastaa myös, että vaikka tapahtumapaikkana oleva, tulviva kaupunki on ilmeisesti kokonaan uusi luomus, sijoittuu peli samaan maailmaan Lovecraftin kertomusten kanssa. Pelissä näyttää myös olevan jonkin verran taistelua, mutta pääpaino ei selvästikään ole räiskinnällä. Lisäksi pelihahmo näyttää kärsivän ahdituksesta ja harhoista nähdessään raakoja tai pelottavia näkyjä, mikä viittaa hahmon mielenterveyden olevan koetuksella.

The Sinking City ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 21. maaliskuuta 2019.

Muropaketin uusimmat