UUSIMMAT

E3: Tom Clancy’s Splinter Cell 7 ei ollut osa Ubisoftin 3E-esitystä tietovuodoista huolimatta

13.06.2018 18:26 Muropaketin toimitus

Monien eri tahojen tietovuodot antoivat ymmärtää, että Ubisoft esittelisi aivan uuden Splinter Cell -pelin osana E3-esitystään, mutta toisin kävi.

Vaikka Splinter Cell: Blacklistin jatko-osan olemassaolo on vuotanut Walmart- ja Amazon -kauppojen kautta suuren yleisön tietoon, ei siitä hiiskuttu Ubisoftin E3-esityksessä. Ubisoftin Yves Guillemot on kommentoinut asiaa niukkasanaisesti.

Tom Clancy’s Splinter Cell on eräs Ubisoftin pelisarjoista, joiden sanotaan auttaneen pelitaloa löytämään oman linjan pelisuunnitteluun. Splinter Cell julkaistiin vuonna 2002 ja sarja onkin elänyt vankasti siitä lähtien.

Amazon-verkkokauppa julkaisi maaliskuussa vahingossa sivuillaan epämääräistä tietoa siitä, että Splinter Cell olisi tekemässä paluun tänä vuonna. Lisäksi Walmart-ketju listasi monia julkistusta odottavia pelejä, kuten esimerkiksi uuden Splinter Cellin.

Näistä huolimatta Splinter Cell 7 ei ollut osa Ubisoftin E3-messujen esitystä.

“Rakastamme Splinter Cell -sarjaa. Haluamme todella kovasti, että se tekee paluun mutta juuri nyt en voi puhua siitä enempää”, totesi Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot lyhytsanaisesti pelisarjan kohtalosta.