E3dome: Bad Company 2 lisäosa vie Vietnamin sotaan

15.06.2010 10:00 Antti Mutta

Todennäköisesti tämän hetken suosituimpiin lukeutuva moninpeli-fps Battlefield: Bad Company 2 saa laajennusosan tulevana talvena. Pelaajat kuljetetaan Aasian lämpöön ja tarkemmin 1960-1970-luvulle. Jep, kampanja käsittelee heti Irakin ja Afganistanin jälkeen Yhdysvaltain historian nolointa sotasekoilua, Vietnamia. Ohessa lisää tietoa paketista.

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam ei valitettavasti sisällä lainkaan yksinpelikampanjaa. Toisin sanoen laajennus keskittyy ainoastaan moninpelikokemuksen syventämiseen. Taistelua käydään neljällä uudella kartalla, mukaan sotketaan uusia aseita, ajoneuvoja, avattavia yllätyksiä, palkintoja ja konsolista riippuen achievementeja ja trophyjä. PC:llä jälkimmäistä luksusta ei tarjoilla.

Electronic Arts esitti Suomen aikaa yöllä pidetyssä lehdistötilaisuudessaan myös trailerin, jonka linkittäminen olisi täysin turhaa. Kuumin sisältö 51 sekunnin pätkässä ei ollut kuvamateriaali vaan Creedence Clearwater Revivalin musiikki. Peace ja napalmia perään. ps. CCR:n John Fogerty piipahtaa Suomessa tänä kesänä, jos aikuisten lempeä rokki kiinnostaa.

Kaikki eDomen E3dome-uutiset löydät täältä: E3 2010 -uutiset.

Lue myös

E3dome: Bodycount on luotien orgiaa

E3dome: Myös Crysis 2 loikkaa kolmanteen ulottuvuuteen

E3dome: Call of Dutyistä kolmen vuoden Xbox-diili