UUSIMMAT

E3dome: Bulletstorm palkitsee tappotaiteilijat

15.06.2010 09:00 | Antti Mutta

Jos virtuaalista videopeleissä tappamista pidettäisiin taiteena, ja miksipä ei, Ensi vuoden alussa julkaistava fps-jysäys Bullestorm tarjoaisi melkoisen valikoiman pensseleitä ja valtavan paletin, jolla luoda omia verisiä teoksiaan. Kehittäjänä toimii Puolassa majaansa pitävä People Can Fly, joka muistetaan hurmeista huumoria, tiukkaa toimintaa ja tyyliteltyä grafiikkaa pursunneesta fps-suosikki Painkilleristä. Video on katsottavissa uutisen sisällä.

Bulletstormin koukkuna on sen bonuksia erilaisista tylytyksistä jakeleva burnoutmainen pisteytys sekä, tietenkin fps-pelistä ollessa kysessä, älyttömät aseet. Tapahtumassa esitetyssä pelin aikaisessa kuvassa väkevimmän vaikutuksen teki hehkuva ruoska, jolla vihollinen ei ainoastaan saapunut vauhdilla luokse vaan jäi ilmaan hidastettuna kellumaan. Näin pelaaja pääsi hetken rauhassa miettimään, miten eliminoida vastus mahdollisimman tyylikkäästi. Potkaisisiko päähän, ampuisiko jauhelihaksi vai paloittelisi pieneksi. Voi näitä nykypäivän machon viihteen tuottamia vakavia ongelmia!

Vastaavanlaista vallatonta väkivaltaviihdettä luvanneen Bodycountin osoittautua videomateriaalin perusteella pieneksi pettymykseksi Bulletstorm voitaneen jo tässä vaiheessa julistaa E3-messujen virallisesti miehekkäimmäksi toimintapaketiksi. Alfauroiden ja kotikommandojen kielellä Bulletstorm haisee coolilta ulosteelta.

Kehittäjä People Can Flyn vuonna 2007 ostanut Epic Games ilmoitti julkaisija Electronic Artsin kera Bulletstormin hyökkäävän kauppoihin 22. päivän helmikuuta 2011. Tosin tämä pitää ilmeisesti paikkansa vain Yhdysvaltain osalta. Vihollisten hemoglobiinia pääsee mittaamaan PlayStation 3:lla, PC:llä ja Xbox 360:lla. Kinect- tai Move-tuesta ei hiiskuttu, ja ehkä hyvä niin.

Pelin aikaista kuvaa voi käydä vilkaisemassa GameTrailers.comin sivulla, jossa on tarjolla sekä korkea- että matalapiirtoversiot videosta.

Katso video: Linkki. (Huom! Traileri sisältää kuvamateriaalia, joka ei välttämättä sovellu alle 18-vuotiaille)

Kaikki eDomen E3dome-uutiset löydät täältä: E3 2010 -uutiset.

Lue myös

E3dome: Bodycount on luotien orgiaa

E3dome: Myös Crysis 2 loikkaa kolmanteen ulottuvuuteen

E3dome: Call of Dutyistä kolmen vuoden Xbox-diili

Muropaketin uusimmat