Uusimmat

e3Dome: EA Sportsilta neljä Kinect-peliä

06.06.2011 19:57 Miikka Lehtonen

Jos Microsoftin lehdistötilaisuudelta jotain kaivattiin, niin pelikelpoisia Kinect-pelejä. EA Sports avasi pelin ilmoittamalla, että se julkaisee lähitulevaisuudessa neljä Kinect-yhteensopivaa urheilupeliä: Tiger Woods, Madden, FIFA ja … joku, mitä ei vielä kerrottu.

EA Sports -kiho Peter Moore piipahti Microsoftin lehdistötilaisuudessa kertomassa, että firma tulee tukemaan Kinectiä innokkaasti tämän vuoden urheilupeliensä muodossa. Tiger Woods, Madden ja FIFA tulevat sisältämään Kinect-tukea, mutta minkälaista? Sitä ei vielä täysin kerrottu.

Maddenissa voi huutaa pelikuvioita, eli se tukee mitä ilmeisimmin äänikommunikaatiota. Tigerissa voi heiluttaa golf-mailaa ja FIFAssa… no, sitä emme tiedä. Moore kertoi vain, että ”voitte vain kuvitella, mitä Kinect lisää maailman suurimpaan urheilulajiin”. Ihan rehellisesti sanoen en kyllä halua edes kuvitella, mutta katsotaan, mitä siitä vielä tulee.

EA Sportsin neljäs peli jäi vielä mysteeriksi, mutta jos pitäisi veikata, niin veikkaisin Fight Nightia tai EA Sports MMA II:ta. Perusteet lienevät aika selkeät.

Lisää E3-messuilta:kaikki E3 2011 -uutiset

Kaikki uutiset: Sivu 1Sivu 2Sivu 3

Kaikki uutisotsikot: Domen arkisto