Uusimmat

e3Dome: Kinect Sports Season 2 ja Dance Central 2

06.06.2011 20:56 Jukka O. Kauppinen

Kinect Sports on edelleen ihan himputin hauska urheilupeli, jota meilläkin käytetään säännöllisest bilepelailuun. Sen jatko-osa Kinect Sports Season 2 tarjoilee pelaajille tukun uusia urheilulajeja, jotka ovat baseball, laskettelu, golf, tikanheitto, tennis ja amerikkalainen jalkapallo.

Esimerkiksi golf on ollut todella upea laji Wii Sports -pelissä, joten hyvä Kinect-golffailu tulee olemaan varmasti kova veti. Huomattavaa on etenkin se, että peli tunnistaa aiempaakin tarkemmin pelaajan ruumiinliikkeet eikä vain käsien liikkeitä noin sinnepäin. Liikkeentunnistukseen on panostettu aivan valtavasti.

Hyvältä vaikuttaa. Tämähän saattaa olla monille ensimmäinen Kinectin julkaisun jälkeen ostettu Kinect-peli.

Ilmestyy jouluksi 2011.

Dance Central 2 on puolestaan odotetusti Harmonixin seuraava tanssipeli, johon ensimmäisen omistajat voivat importoida kaikki vanhat biisit. Ja mikä äärimmäisen mahtavaa, nyt tanssimaan pääsee kaksikin pelaajaa yhtaikaa. Hieno homma, sillä Dance Central on ylivertaisesti paras Kinect-tanssipeli, mutta yhtaikainen kaksinpelihän siitä puuttuu. Ja ne pelit, joissa on kaksintanssi, ovat ihan kuraa. Hyh.

Lisää E3-messuilta:kaikki E3 2011 -uutiset