UUSIMMAT

E3Dome: Lara Croft and the Temple of Osiris on oiva jatko-osa Guardian of Lightille

10.06.2014 14:20 | Jukka O. Kauppinen

Muutaman vuoden takainen Lara Croft and the Guardian of Light oli kerrassaan mainio yllätys. Isometrinen toimintaseikkailu oli kevyt ja kiva actionseikkailu, joten uuden Lara-sivupelin ottaa mielellään vastaan.

Lara Croft and the Temple of Osiris jatkaa samassa isometrisessä hengessä, mutta tarjoaa pelaamiseen eväitä jopa neljälle pelurille. Luvassa on myös ”äimistyttävää grafiikkaa” ja tarina, jonka myötä pelaajien täytyy tutkia muinaisia temppeleitä yhteisvoimin ja siinä sivussa myös nujertaa egyptiläisiä muinaismuistohirviöitä. Ja tietenkin varoa kieroja ansoja.

Peli sijoittuu vähemmän yllättäen Egyptin uumeniin, kaukaisille aavikoille. Lara lyöttäytyy yhteen kilpailevan aarteenmetsästäjän kanssa ja jopa päätyy liittoutumaan muinaisten jumalten kera, jotta porukka saisi puhallettua pahan kumoon. Muutoin pahuuden jumalat saattaisivat orjuuttaa koko ihmiskunnan!

 

Julkaisupäivästä Square Enix ei viitsinyt mainita mitään, mutta tehokonepelaamista on luvassa.

Lisätietoja: http://www.laracroft.com/

Lisää E3-messuiltakaikki E3 2014 -uutiset

RSS: https://muropaketti.com/pelit/feedhttps://muropaketti.com/pelit/feed

Lisää aiheesta

Lara Croft and the Guardian of Light (Xbox 360) 

Keskustelu

Eka osa (GoL) tuli couch-coopattua pariin kolmeen otteeseen ja tämä tulee varmasti kokemaan saman kohtalon elleivät aivan täysin muuta pelin suuntaa.

Innolla odottelemme.

Mistä sitä vielä tiedetään oivaksi, kun ei ole julkaistukaan

Muropaketin uusimmat