UUSIMMAT

E3Dome: LittleBigPlanet 3 ilahduttaa talvella PS4-pelaajia, aiemmat käyttäjäsisällöt toimivat tässäkin

10.06.2014 18:15 | Jukka O. Kauppinen

Riemastuksen ilostus! LittleBigPlanet-sarja laskeutuu alkutalvesta – siis marraskuussa – Sonyn tuoreimmalle konsolialustalle. PS4-versio suositusta älyrakentelutasoloikkasarjasta on kuitenkin xDEVin ja Sumo Digitalin käsialaa, kun pelien alkuperäinen kehittäjä on jo siirtynyt uusien ideoiden ja projektien pariin.

LBP3:ssa Sackboy ei seikkaile enää yksin, vaan hällä on kavereina Toggle, OddSock ja Swoop, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset kykynsä ja persoonallisuutensa.

Sonyn tarinahypeä lainatakseni:

LittleBigPlanet 3:ssa Sackboy päätyy uudelle Bunkum-planeetalle – luovuuden kyllästämään paratiisiin, jossa ideat leijuvat ilmojen halki. Sackboy vapauttaa kuitenkin tietämättään kolme myyttistä titaania, jotka haluavat turmella Bunkumin ja muuttaa Newtonin, maailman taitamattomimman luojan, hirmuiseksi hirviöksi. Tasapainon palauttamiseksi Sackboyn on pyydettävä apua Bunkumin muinaisilta sankareilta Togglelta, OddSockilta ja Swoopilta.

Pelin ominaisuuksia listataan näin:

  • Togglea voi pelata kahdessa muodossa, isona ja pienenä. Iso Toggle on painava ja vahva. Hän voi työntää alustoja alas ja siirtää raskaita esineitä. Pieni Toggle puolestaan on ketterä ja nopea ja mahtuu pienistäkin aukoista. OddSock on nopea ja vikkelä seinillä pomppiva hahmo, kun taas Swoop voi lentää ja liitää hurjaa vauhtia ja nostaa esineitä kynsillään.
  • Neljän pelaajan moninpeli paikallisesti tai verkossa
  • Tehokkaat ja helppokäyttöiset uudet luontityökalut
  • Luontitila on suunniteltu täysin uudelleen ja sisältää nyt uusia tehokkaita työkaluja, joilla voit räätälöidä neljän pelattavan hahmon ulkoasua ja pelitapaa.
  • PS4-versiossa pintakuvioiden tarkkuus on nelinkertainen aiempaan verrattuna.

LBP3 on yhteensopiva aiempiin sarjan peleihin julkaistujen sisältöjen kanssa, eli pelaajat voivat välittömästi kahlailla jo julkaistuja 8,5 miljoonaa kenttää.

Lisää E3-messuiltakaikki E3 2014 -uutiset

RSS: https://muropaketti.com/pelit/feedhttps://muropaketti.com/pelit/feed

Muropaketin uusimmat