UUSIMMAT

E3dome: Mainio Darksiders saa jatko-osan!

17.06.2010 10:15 | Miikka Lehtonen

Darksiders oli ainakin meikäläisen mielestä eräs alkuvuoden positiivisimmista yllätyksistä. En odottanut peliltä paljoakaan, joten synkeän apokalyptinen Zelda-kunnianosoitus iski kovaa ja yllättäen. Ja mikäs sen mukavampaa kuin kuulla, että muutkin ovat olleet yhtä otettuja Darksidersin laadusta, sillä peli tulee saamaan jatko-osan!

1UPin toimittajat saivat kuulla eilisiltana THQ:n analyytikkojen kokoiksessa, että mainio Darksiders saa ansaitun jatko-osan. THQ:n ”Core Games VP” Danny Bilson heitti faktat tiskiin ykkösellä. ”Darksiders 2 on saanut vihreän valon. Sitä on kehitetty jo jonkin aikaa ja se ilmestyy kahden vuoden päästä.”

Heti hyvä merkki: kehitystiimi saa reilusti aikaa väsätä peliään. Rahanahneempi julkaisija olisi voinut tähdätä kevyempää jatko-osaa jo ensi kesälle. Eipä silti, Darksidersiin kannattaa panostaa ja THQ:n asenne on paljon terveempi kuin ”kerran vuodessa riistettäviin peleihin” panostavilla firmoilla.

”Darksiders myi suunnilleen tuplasti enemmän kuin Red Faction, eli aika hyvinhän sillä meni. Minä uskon, että pelisarjoja ei edes luoda myymämmä ziljoonaa peliä kerralla, vaan rakentamalla uskollisia faneja: kerätään kasaan yhteisö pelistä pitäviä ihmisiä, kuunnellaan heitä ja tehdään sitten juttuja, joiden uskot olevan hyviä. Toinen osa pärjää sitten ensimmäistä paremmin ja kolmososa tuo suunnattomat myynnit. Tämä on minun strategiani.”

Kaikki eDomen E3dome-uutiset löydät täältä: E3 2010 -uutiset.

Lähde: 1UP

Lisää aiheesta

Darksiders (PS3, Xbox 360)

Darksiders PC:lle kesällä

Lue myös

E3dome: EA: 3D-peleille tavallista korkeammat hinnat?

E3dome: inFAMOUS 2 saapuu ensi vuonna

E3dome: Nintendo 3DS – katso huge kuva

Keskustelu

”Ensimmäiset minuutit vaikuttivat ihan hyvältä, mutta sitten kun alkoi kuolemaan monta kertaa putkeen ohjauksen takia loppui peli hyvin nopeasti.”

PS3 -versio? Itse olen täysin käsi pädillä, mutta pelistä olen taittanut reilun puolet tietysti sillä vaikeimmalla vaihtoehdolla. Parissa kohtaan ollut rankempaa, mutta mitäs läksin.

Pelin pahin ongelma selviää katsomalla pelin tilastoja: aikaa kulunut 14 tuntia, josta toiminnassa 2 ja puoli. Lisää hurmetta, lisää vihollisia, lisää aseita, lisää kaikkea kivaa ja jännää väkivaltaa, sellaista kuin Conan-pelissä!

”Mainio” ja ”Darksiders” ei omassa mielessäni sovi millään yhteen. Tämän sukupolven peleistä olen jättänyt vain 2 peliä kesken, Far Cry 2 ja Darksidersin.
Ensimmäiset minuutit vaikuttivat ihan hyvältä, mutta sitten kun alkoi kuolemaan monta kertaa putkeen ohjauksen takia loppui peli hyvin nopeasti. Monta kertaa hahmo jätti hyppäämättä jolloin se vain juoksi kuolemaansa. Peli ei ,loistanut mielestäni missään muussakaan, ja se lukeutuu huonoimpiin peleihin joita olen pelannut.
Tämähän on siis vain oma mielipiteeni, joku saattoi antaa anteeksi ohjauksen hitauden ja parit muut ongelmakohdat, mutta itse en siihen pysty.

Olipas hyvä uutinen :) Ykkös osa jäi kyllä melkoiseen cliffhangeriin, joten en kyllä muuta odottanutkaan THQ:lta.

Muropaketin uusimmat