E3Dome: Need for Speed Rivals [galleria]

13.06.2013 13:13 | Muropaketin toimitus

EA esittelee parhaillaan E3:ssa myös äskettäin paljastamaansa Need for Speed Rivals –kaahailupeliä. Ja sitähän saadaan tietysti kaiken maailman pelikoneille. Ehtipä tänne saakka valua myös jokunen kuva.

Rivals pyörii muuten Frostbite 3 –pelimoottorilla, joten voinee veikata että visuaalit tulevat olemaan melkomoisia, etenkin loppuvuoden uusilla tehokonsoleilla.

Need for Speed Rivalsissa pelaajat voivat pelata joko poliisina tai kilpa-ajajana – ja molemmilla puolilla lakia on omat korkeiden panosten haasteet, palkinnot ja seuraukset. Kilpa-ajajana tavoitteena on tulla pahamaineiseksi riskien ottajaksi ratin takana ja kuvata intensiivisimmät paot muun maailman nähtäväksi.

Kasvata panoksia kisa toisensa perään ja nouse poliisien ykköskohteeksi – mutta riskeeraa ja menetä kaikki, jos jäät kiinni. Poliisina pelaajat työskentelevät yhdessä kilpakuskien kiinnisaamiseksi. Onnistuneet kiinniotot tarjoavat parempia asemia ja nostavat pelaajan statusta poliisivoimien riveissä. Korkeampien tasojen saavuttaminen avaa käyttöön uusia, vain poliisien käyttöön suunniteltuja autoja sekä tehokkaampia apuvälineitä takaa-ajoihin ja kiinniottoihin.

Need for Speed Rivals julkaistaan nykykoneille 21.11. ja myöhemmin Xbox One/PS4-alustoille.

Lisätietoja: www.needforspeed.com

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2013 -uutiset

Uutisarkisto: Kaikki uutiset tiiviissä listassa

RSS: https://muropaketti.com/pelit/feed