UUSIMMAT

E3dome: Nintendo julkisti Wiin uuden Zelda-pelin!

15.06.2010 19:10 | Miikka Lehtonen

Nintendo aloitti E3-lehdistötilaisuutensa tyylikkäästi ja pelihengessä, sillä ensimmäiseksi ruudun valtasi uusi Legend of Zelda -peli, Skyward Sword. Tarjolla on aivan uudenlainen Zelda-kokemus.

Peliä esitellyt Shigeru Miyamoto kertoi, että hän oli jo vuosia pohtinut uusia keinoja toteuttaa Zelda-pelejä. ”Olisiko perinteiselle pelattavuudelle olemassa uudenlaisia toteutuskeinoja, jotka uudistaisivat, miten tarina koetaan?”

Olihan sellainen, sillä uusi Zelda käyttää täysin hyväkseen Wiimotea ja Wiin Nunchuk-lisäohjainta. Toinen käsi ohjaa Linkin kilpeä, toinen taas Linkiä itseään, tämän esineitä ja muuta mukavaa. Peliä lavalla esitellyt Shigeru Miyamoto demonstroi, miten ohjaimia tulee pitää kädessään, kuten miekkaa ja kilpeä konsanaan.

Koska esimerkiksi miekkailu tapahtuu MotionPlus-palikan avulla 1:1-liikemallinnuksella, monet hirviöt pitää tappaa tietyillä tavoilla. Demovideossa nähtiin suuria lihansyöjäkasveja, jotka pystyi tappamaan vain leikkaamalla niitä vaakatasossa. Hyvältähän se näytti!

Kaikki eDomen E3dome-uutiset löydät täältä: E3 2010 -uutiset.

Lue myös

E3dome: Xbox 360 Slimistä myös halpismalli korvaamaan Arcaden

E3dome: Star Wars: The Old Republicin traileri räjäyttää fanipoikain päät

E3dome: Sonic The Hedgehog kuvassa jos toisessakin