Uusimmat

e3Dome: Respawn haastaa Bungien scifi-räiskinnöissä

10.06.2011 16:00 Jouni Mäki-Panula

Infinity Wardin romahduksen jälkimainingeissa viime vuonna perustetun Respawn Entertainmentin suunnitelmista kuultiin ensimmäistä kertaa E3:ssa, kun Electronic Arts valotti studion asemaa julkaisijan suuressa strategiassa. EA:n leirissä olevasta Respawn Entertainmentista muokataan vastapeluria Activisionin puolella majailevalle Bungielle.

Bungien odotetaan tekevän scifi-henkistä MMOFPS:ää, joten myös Respawnilta on tulossa scifi-räiskintää, vaikka MMO-kirjaimia ei vielä mainittukaan. EA ei kuitenkaan sido Respawnin tuotantoja aikatauluun yhtä tiukasti kuin DICE:n Battlefieldejä ja Danger Closen Medal of Honoreja, joita pusketaan jatkossa vuorovuosin.

Sen sijaan Respawnin pelit ajoitetaan tapauskohtaisesti täydentämään sekä EA:n pelitarjontaa että osumaan yleisesti hiljaisiin vuodenaikoihin. Respawnia ei myöskään ole sidottu tekemään juuri scifi-räiskintöjä, vaan pikemminkin luvassa on useimmiten sen suuntaista tuotantoa. Battlefieldin ja Medal of Honorin kanssa kilpaileviin sotaräiskintöihin Respawnilla ei ilmeisesti ole asiaa. Myös EA:n uusi sisäinen studio Insomniac Games tähtää scifi-räiskintään.

Julkaisijan kokonaistavoitteena onkin päästä Halon ja Gears of Warin luomille apajille.

Lähde: Develop Online

Lisää E3-messuilta: kaikki E3 2011 -uutiset

Kaikki uutiset: Sivu 1Sivu 2Sivu 3

Kaikki uutisotsikot: Domen arkisto